Sunuculara 11:00 Reset gelemedi?

Konusu 'Teknik Konular' forumundadır ve __кαяαcαвєч¯¯[AK*S] tarafından 3 Temmuz 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Darkorbit sayfasında sorunları çözdük reset gelicek yazıyor. bu reset tr sunucusuna ne zaman gelicek?[​IMG]

2. 1 saate gelir sanırım

3. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

Öncelikle başlığınızı gerekli şekilde düzenledim.

Türkiye sunucuları için bir gecikme söz konusudur. İlgili Reset 12:30 dan sonra bekleniyor.

İyi Forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 3 Temmuz 2020
  4. önümüzdeki yıla gelir sanırım

5. ben oyuna giremiyorum ki 1 gündür giriş yapamıyorum supporta yazdım onlarda bu resetten sonra giriş yapabileceğimi söylediler dedikleri gibi girer umarım

6. aferim
    bravo bütün çöpler giderse o zaman sorarım size bi allahın kulu bildirim yapmaz mı 5 dk kala yapıyorsunuz 5000 tane atent arasından nasıl çöp alıcaz

7. em[R]eyiz

em[R]eyiz User

yav arkadaşım size bu adamlar ne yapsa yaranıcak sorunu çözdüler ya ona bak Teşekkürler Bigpoint

8. reset geldi ama bendehala birleştirdeki nesneler gözükmüyor

utku359utku bunu beğendi.
  9. Birleştirmede hiç bir öğe yok diyor geliştirme ve ayrıştırmada aynı şekilde umarın en kısa sürede çözülür

10. birleştir yapınca sıfırda duruyor ama çıkış-giriş yapınca toplayabiliyorsun

Titan. bunu beğendi.
  11. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

İlgili Duyuru saat 10:35 de forumdan yapıldı 11.00 da gelecek dendi lakin gelmedi biraz gecikme yaşandı 5 dakika kala herhangi bir duyuru yapılmamıştır. İlgili duyuruya buradan ulaşabilirsiniz.
    Resimde görüldüğü gibi hepsini göster seçeneğini seçerek bütün birleştirme malzemelerini görebilirsiniz.

İyi Forumlar.

12. bende de sorun aynı seçili olmasına rağmen yok hic biri :D

13. Titan.

Titan. Guest

14. hepsini yaptım ama sonuç aynı tüm öğeleri seçmeme rağmen nesneler gözükmüyor . aynı resetten önce olduğu gibi.

15. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Birleştir ile ilgili sorun tekrardan raporlanmıştır. Sorunun çözülmediği ile ilgili Merkez Ekip bilgilendirilmiştir.

İyi Forumlar.

ARDAUBERARDA bunu beğendi.
  16. sağolun kolay gelsin

bende hala birleştir kısmındaki öğeler gözükmüyor bu sorun ne zaman düzelecek acaba herhangi bir haber yokmu ?

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 5 Temmuz 2020
  17. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Öncelikle mesajlarınız birleştirdim. Birleştir bölümündeki sorun raporlanmıştır en kısa sürede çözüme kavuşacaktır. Bir süre daha sabredip beklemenizi istemek zorundayız.

İyi forumlar.