Sunucum kayboldu ?

Konusu 'Genel Konular' forumundadır ve -By_CesuR- tarafından 28 Kasım 2024 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. -By_CesuR-

-By_CesuR- User

int13 global avrupa 6 sunucusunda oynuyordum bu sabah açtım oyun yeni sunucu seçmemi istiyor fakat öyle bir sunucu yok global 5 -7 var ama 6 yok Ne yapmalıyım

2. By(YaRaR)

By(YaRaR) User

hacı tr 2 de yok

3. tr1 deki hesabımada giremiyorum tr1 de yok

4. -By_CesuR-

-By_CesuR- User

EEe napıcaz böyle nasıl olacak :D:D herkesin gemiler gitti mi yani

5. By(YaRaR)

By(YaRaR) User

Hocam teknik sorun diye düşünüyorum bende tr6 gözüküyor

6. *TAYYAR*

*TAYYAR* User

Evet Tr2 de yok

7. -By_CesuR-

-By_CesuR- User

Bıktım bu darkorbitin sorunlarından varya .. Herhalde en çok sorunu olan tek oyun bu ...Bir gün girilmez bir gün böylee

8. benim serverlar gözüküyor ama tr1-5 deki hesabım 1 lw hesap ile değişmiş. Yaptığım her şey gitmiş.

9. -By_CesuR-

-By_CesuR- User

Acaba unity de bakmamız gerekiyor ? Belkide kullandığımız server oraya geçti o yüzden burada clientte göremiyoruz ki

10. -By_CesuR-

-By_CesuR- User

Bende şöyle düzeldi. Webten girdim oyun programından değil. Anasayfada server kısmında servere buldum değiştirdim sonra oyun programından girdim.. Global avrupa6 olan sunucum webten girdiğim listede global / batı avrupa altında buldum seçtim. Yeri değişmiş