SUNUCUYA BAĞLANILAMIYOR..

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -qweugeqwe- tarafından 25 Ocak 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba Modum İYİ AKŞAMLAR
    Ben şimdi darkorbite gırıcektım fakat bağlana tıkladıgım zaman sunucuya bağlanıor dıyıp o sekılde 30dk bekldeım hayla açılmadı oyunun kasma problemındenmı(herzamanki gibi )
    yoksa bnm pc ile ilgilimi acil cevap verırsenız sevınırım

2. sorun herkesde var merak etme senden kaynaklanan bir problem değil

3. Bu oyuna bi çözüm bulamadılar ve çok oyuncu akybedıolar ve hayla kaybetmeye devam edıyorlar alt tarafı oyunun ramını yukseltıp kasma anında dırek reset atılsa hiç sıkntı olmucak

4. Merhaba ,

Oyun sayfasından kullanıcı adınızı ve şifrenizi yazıp girdikten sonra BASLA kısmına tıkladığınızda yükleme tamamlanıp ekrana gelen BASLA kısmına tıkladığınızda " Bağlantı kuruluyor ...... " şeklinde yazıyorsa PC'nizdeki antivirüs yazılımını devre dışı bırakıp deneyiniz. Bazen virüs programları sıkıntı çıkarbiliyor.

İyi forumlar.

5. Bu oyunda VİRÜSMÜ var diosunuz yani KIYAMET MODUM???

6. Merhaba ,

Virüs programları genelde isimlerden de yola çıkarak virüs varmış gibi engelliyor yada siliyor. ESED virüs programı genellikle girişlerde bir engel çıkartıyor fakat bu durum illa oyunda virüs var anlamına gelmiyor.

Şöyle anlatayım ; Virüs programları dosya adı v.b. şeyleri de virüs sanarak engelliyor. Büyük olasılıkla oyuna bağlanılan sayfada bir yerdeki yazıdan dolayı böyle bir durum yaşanıyor.

İyi forumlar.

7. bunu önermişiniz. bende virüs programı yok ama genede tr 1 e giremiyorum. tr 6 ya girebiliyorum

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 26 Ocak 2015
  8. IMMORTAL1

IMMORTAL1 User

TR saati ile sabah 07:45 te halen sorun devam ediyor. Sunucuya reset atmak çözüm olabilir.

9. TR1 sunucusunda ne tür bir katakulle dönüyor bilmiyorum ama ortada bir şeyler olduğu kesin. diğer bütün oyun server larına sorunsuz bir şekilde girilebiliyor. yok virüs programını kapat, yok bilgisayarın yavaş tavsiyelerini ne olur anlatmayın bizlere.

10. tr1 de aynı sorun bende de var bağlanıyor diyor ama bağlanmıyor bir türlü anti virüs ile alakası yok çunku antivirüs yok zaten pc de hem olsa bile şimdiye kadar neden sorun çıkarmadı da şimdi çıkarıyor...

11. TR1 Bağlantı kuruluyor diyor öyle kalıyordün geceden beri bağlanamıyorum çözün artık şu sorunları.

Aynı cevapları vermeyin artık sorun var sistemde ve memnun değiliz bilgisayarlara yok dns yok ıvır zıvır.

12. IMMORTAL1

IMMORTAL1 User

TR1 için hala çözüm bekliyoruz. vip üyeliği sırf giremediğim için almadım.

13. webce

webce User

butun sv lerde srun var tr4 de de aynısı bız oyundayızda noluyo porttan cıkamıyoruz donmakdan:)

14. ekmekçii

ekmekçii User

bendede esedvar ama açıyo admin ama oyun donuyo.Virüs programını kapatıyorum yine aynı teknik ekibiniz maşşallah iyi çalışıyor....

15. lago_rosso

lago_rosso User

bende virüs programı yok ama yinede açılmıyor.tr6 da rahatlıkla açılıyor ama tr1 nanay. kaç gündür oyun böyle.yönetimden bu konu ile ilgili bir açıklamada gelmedi. gizli bir yenilik yada değişiklik üzerinde çalışıyor olabilirsiniz.bu konuda kimseden ses çıkmadığına göre aklıma başka bişey gelmiyor.sorun bir tek bende olsa tamam diyecem ama tüm oyuncularda aynı problem var. sizden istediğimiz sorunun ne olduğu ile ilgili bir açıklama.bizde ona göre davranalım

16. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Oyundaki donma sorunları ve kasmalar giderilmiştir. Oyunda hala sorunlarınız devam ediyorsa eğer lütfen ayrıntılı şekilde sorununuzu yazınız ve ekran görüntüsü paylaşma imkanınız varsa ekran görüntüsü ekleyiniz.
    Konunun kilitlenmesi uygundur.

İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.