super destek paketi ??? süre

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve dikduran1 tarafından 19 Haziran 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. dikduran1

dikduran1 User

paket içeriği güzel lakin burada süre ile ilgili bir açıklama göremedim...
    Hayatta bir kez karşılaşılabilecek bir ucuzlukta sunulan bu paket harika bir fiyata en iyi destekleri içeriyor. Paketin içinde DMG-B02 Hasar desteği(+% 10 Hasar, 10 saat süre, grup bonusu), SHD-B02 Kalkan Desteği (+% 25 Kalkan, 10 saat süre, grup bonusu) ve HP-B02 Darbe Puanı Desteği (+% 10 Darbe puanı, 10 saat süre, grup bonusu) neredeyse bedavaya sunuluyor.

10 saat süre; oyun aktifken mi çalışıyor yoksa paketi alınca mı aktif olacak????

2. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Süre olarak bir açıklama yoktur süpriz olarak eklenmiş bir pakettir ama ramazana özel eklediğini söyleyebilirim sadece

İyi Forumlar

3. normal destekler gibi sadece oyunu açınca yani ana sayfayı açıncada değil gemiyi açınca 10 saat vaktin var :)

4. Merhaba ,

Normal destekler gibi oyunda olduğunuz zaman destek süreleri azalır. Oyunda olmadığınız zamanlarda ise azalama olmaz.

İyi forumlar.

5. bu destek sadece guruptamı gecerlı tek basına bı ıse yaramıyor mu

6. grup içinde geçerli dediği hani x3 uri zamanında çıkan destekler gibi bunlarda yanındaki müttefiklere %5 katkı veriyor

7. Merhaba ,

Normal olarak size de etki eder ve ayrıca gruptakilere de etki etmektedir. Yanılmıyorsam diğerlerinden farklı olarak grupta olan herkese etki ediyor.

İyi forumlar.

8. grup kelimesine aldanma kardeş. yukarıda arkadaşın da dediği gibi, pazar geceleri x3 uri ( mega happy hour ) zamanında çıktığı gibi olan " dağıtılmış güçlendiricilerden" farklı bir şey değil. Yani 30.000 uriye alacağın paketi 1,5tlye alacaksın. Eskiden bu paket 1 tl idi, sonra adını değiştirdiler, 1,5 tl oldu. adı gibi fiyatı da değişti :)
    iyi oyunlar.

modum, yanlış biliyorsunuz sanırım.

9. Merhaba ,

Normal destekler ilk olarak kişiye etki eder. Paylaşımlı ise belli bir alan içinde olan dost şirket gemilerine etki ediyor.

Bahsettiğimiz süper destek ise hem kişiye hem gruptakilere etki eder. Grup desteği yazısından benim anladığım bu şekilde. :)

İyi forumlar.

10. valla, şu an tsde alan arkadaşlar var, onlar aynı şeyi demiyor. Yukarıda belirttiğim gibi, dağıtılmış güçlendiricilerin aynısı. Biz daha önce de bu mevzuuyu tartışmıştık. ( Not: evet grup kelimesinden ben de aynı şeyi anlamıştım, almıştım ama işlememişti )

11. Merhaba ,

Maalesef kafa karışıklığına yol açan bir ayrıntı grup desteği olarak yazması ama yazım hatası olabilir. :)

İyi forumlar.

12. yok yazım hatası değilmiş, Pazarlama Stratejisi demişlerdi zamanında. Bunun tartışmasını çok yaptık forum modunun biriyle. Biz de sizin şu an çıkardığınız anlamı çıkardık ama o arkadaş, siz yanlış anlıyorsunuz, böyle bir anlam çıkmaz demişti, neye dayanarak demişti bilemedim. :) sonra ise, bu bir pazarlama stratejisidir. bu paketin fiyatı dış ülkelerde şu şu fiyata, biz fiyatını değiştirdik, fiyatını değiştirince adını da değiştirdik dediler. Aslında stratejiden ziyade, kusura bakmayın ama, kandırmaca gibi geliyor bana.

13. Merhabalar;

Bende dediğiniz gibi anlamazdım çünki Açıklamada yazan güçlendiricilerin ismi DMG-BO2 örn. pazar günü çıkan güçlendiriciyle aynı isimde:).

İyi forumlar.

ALUCARD-BeRsErK bunu beğendi.
  14. tamam Çakır adminim, aslında sadece, bunlar "BO2 güçlendirici" deseler sorun kalmayacak ama gidip de "super booster packet" , "gruba destek" diye yazarsan eğer; BO2, BO2 olmaktan çıkar, başka anlamlara dönüşür. Neyse, herhalde konuda mutabık olduk. iyi görevler.

15. Merhabalar;

Konuya gerekli cevaplar verildiğinden kilitlenmesi uygunduır.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.