suporta fotoğraf atmak

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve GURBETCI_GENCLER tarafından 30 Kasım 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. chat ten bir arkadaş küfür ediuyor devamlı ekran görüntüsü aldım bunu suporta nasıl iletebilirim ve ban alması için ekran görüntüsü harici neler yapmam gerekir

Son düzenlenen: 30 Kasım 2018
  2. DRONES

DRONES User

/report yazıp sıkayet edersen supporta mesaj atmana gerek kalmadan hemen banlanır yok ılla supporta mesaj atıcam dersen sadece resım atman ve sıkayetını dıle getırmen yeterlı

3. report yazıp nereye şikayet edicem anlamadım küfürlerin ardından yarım saat geçti ekran görüntüleri duruyor adım adım yardımcı olur musun bana suporta nasıl fotoğraf atabilirim dosya ekleme yok çünkü

4. DRONES

DRONES User

Ekran Goruntusu Varsa Cok Basıt Adım Adım Anlatıyorum
    Googleye-Hızlı Resım Yaz
    Ilk Sayfaya Gır Ve Ekran Goruntusunu Lınke Cevır Sonra Supporta
    Şıkayet Nedenı Falan Yaz Ardından Ekran Goruntusunun Lınkını Gonder Bu Kadar
    Örnek Soyle
    sayın support şu şu tarıhte ekranda gordugunuz sahıs chatte kufur ettı report sıstemını bılmedıgım ıcın
    sadece ekran goruntusunu alabıldım gerekenı yaparmısınız

falan yaz

5. profil linkini de atayım mı

6. DRONES

DRONES User

At At Lınkınden Chat Banı Alsın

7. gizliden bana küfür etti bunu /report ile yapamıyoruz sanırım

8. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

DRONES üyemize yardımları için teşekkür ederim.

Supporta nasıl ekran resmi ileteceğinizi buradan öğrenebilirsiniz. Bunun dışında kişinin pilot profilini de başvuru metnine ekleyiniz.
    Gerekli ceza uygulanacaktır.

İyi forumlar.

9. DRONES

DRONES User

Rica Ederim :)

10. Supporta daha önce aynı konuda ticket atmıştım ve /report komutunu kullanmamı söylediler hiçbir şey yapmadılar.

furkan01adana bunu beğendi.
  11. Labirent

Labirent Guest

Merhaba

Oyun kurallarına aykırı davranışı kanıtlayıcı şekilde supporta iletirseniz gereken cezai işlemin uygulanacağından şüpheniz olmasın.

iyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.