Destek Suportta ''ÖNDER'' dışında yardımcı olabilcek admin var mı ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve muamma03 tarafından 30 May 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. muamma03

muamma03 User

Supporta onlarca ticket attım ben ÖNDER isimli admin hiç birine gerek bilgisi olsun gerek sorunum olsun yardımcı olmadı lütfen yetkili ve bilgili bir adminin ticketime cevap vermesini istiyorum

2. Merhaba,

Support ekibinde her görevli sizlere gerekli yardımda bulunmak ve sorularınıza cevap vermek amacıyla ellerinden geleni yapmaktadır.

Sizin mesajınızı kim gördüyse görev saatinde o kişi yardımcı olmaya çalışır , onun dışında farklı bir durum söz konusu değildir.

İyi forumlar.

3. muamma03

muamma03 User

benim attığım mesajı kendisi görmezden gelsin kendinden sonra başka bir admin baksın. benim sorunuma hiç bir şekilde uzaktan yakından alakasız yazılarla farklı yerlere çekiyor ben gerçekten iyi bir support desteği görmek istiyorum ... Sizin verdiğiniz cevabıda kendisi verdi.

4. Aliens

Aliens User

Verdiyse sorun yok? Çünkü kişiye özel Support hizmeti yok. Kim bakıyorsa o cevaplar. Sadece yetki dahilinde olmayan bazı durumları üstlerine iletebilir, iletmediğine göre ortada böyle bir durum yok. Yani anlayacağınız bana A kişisi bakmasın, bunun tipini beğenmedim. B kişisinin kaşı gözü yerinde, o baksın gibi bir durum söz konusu değil.

5. muamma03

muamma03 User

Haklı olabilirsin A kişi hiç bir şekilde sorunumu çözemiyor ve yetersiz görüyorum attığım ticklerde özellikle başkası baksın diyorum her attığıma A kişisi cevaplıyor ben bundan rahatsızım sadece 1 support adminimi var bundan rahatsızım kişiye özel suport muamelesi görmek değil derdim sorunumun çözülmesi...

6. Aliens

Aliens User

Anlıyorum sizi ama Support kademeli bir sistemdir. 1 kademe sorunların tümüne atıyorum ÖNDER bakıyorsa en üst düzey konulara ŞİMŞEK bakar. Yani öyle isteğe göre kademe atlatılamıyor ne yazık ki.

7. muamma03 +1 çok haklısın baba

8. muamma03

muamma03 User

Haklı olabilirsiniz söylediklerinizde ama direk üstüne yollasın o zaman kendisinin yetersiz olduğunu düşünüyorum en alttaki kişinin güncellenmesi gerek.

9. Merhaba,

Kendi şahsi fikrimce bizlerde oyuncuyuz ve bizlerde oyunla alakalı bir problemimiz olduğunda sizler gibi mesaj atarak iletişime geçiyoruz.

Bu yüzden kişiye özel support desteği sunulmuyor , sorunumuzu ve sorunlarımızı o saatteki hangi görevli varsa o cevaplayıp yardımcı olmaktadır.

İyi forumlar.

10. Merhabalar

Sorununuzun çözümlenmediği zamanlarda bir üst adminlere veya Artemis/Kuzey adminin dikkatine şeklinde bir not ekleyerek sorununuzu ayrıntılı bir biçimde yazmalısınız. Bu şekilde yazılan ticketlar ile biz ilgileniyoruz ancak olayın evveliyatını bilemediğimiz için sorununuzu yeni baştan yazmanızı tavsiye ederiz.

иияγ ve muamma03 bunu beğendi.
  11. muamma03

muamma03 User

teşekkür ederim kuzey adminim dediğiniz şekilde ayrıntılı bir şekilde yazacağım şuan yazdığım mesajında ticket nosunu atabilirm dilerseniz ondada ayrıntı geçmektedir

Ticket# lütfen bakarsanız çok memnun olurum ve attığım mesajları hafta içi 3 gün geçmesine rağmen cevapda alamıyorum bana özel bir durum mu genel mi anlamış değilim

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 30 May 2018
  12. Buradan incelememiz mümkün değil. Supporta yeni bir ticket açmanız gerekiyor.
    Ticket numarası tarafımdan editlenmiştir.

13. muamma03

muamma03 User

tamamdır artemis/kuzey adminin dikkatine diyerek yazıyorum

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.