SUPORTUN VERDİĞİ CEVAPLAR

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve isimsizKAHRAMAN tarafından 13 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Suport ile ilgili sorunlar yaşıyorum arkadaşlar. Ben bir oyuncuyum. Açıkçası bu oyunu oynuyorsam üstelik hukuken müşteri sıfatındayım. Öncelikle suporta şunu bildirdim; oyunda düşmanlardan kasılamıyoruz. Yarım saat düşman gitsin diye gatede bekliyoruz. Eğer bana müşteri gözüyle bakılmıyorsa, her yer pvp ise bu pvp haritaları ne işe yarıyor gibi soru sordum. Bana yaptıkları asılsız cevap vermeleri oldu. Bu konu hakkında sadece bilgilendirilmek istedim. Ama sporttan hakaret işittim. Siz bu oyunu yapmış bir yönetici olabilirsiniz. Benimde forum sitem var. Ben orada şikayetler üzerine ayrı bir yer açıyorum. Ve kesinlikle reklam aldığım için müşteri gözüyle olaylara bakıyorum. Ona göre sitemde düzenlemeler yapıyorum. Siz hem reklamlardan hem de oyun için oyunculardan para kazanıyorsunuz. Benim tek gelir kaynağım reklam olmasına rağmen bu kadar abes konuşmaları hiçbir forum üyeme yapmadım. Ancak sizin açınızdan olaya bakınca çok para göz olduğunuzu görmemek imkansız gibi birşey. Bu konu eminim ki kitlenecektir. Ancak bu konuyu kitlenmeniz gerçekleri hiçbir zaman değiştirmez. Konu kale alınmadan kilitleneceğinden hayriyetten forumumdada bu konuyla ilgili geniş yer ayıracağımı sizlere belirtmek isterim. Arkadaşlar bir marka sürekli sorun yapıyorsa o markayı kimse tercih etmez. Müşteri gözünden olaylara bakmadığınız sürece bu sitenin forumundada okuduğunuz gibi hatta başka forumlardada okuduğum üzere müşteri kaybetmekte olduğunuzu gözlemlemiş biriyim. Sen ne anlarsın gibi tavır takınmanıza gerek yok. Büyük bir firmanın forum sitesini düzenleyen web tasarım programcısıyım. Reklam olur diye isim vermiyorum. İsteyen arkadaşlar ban yemez isem sitenin adresini sizlere verebilirim. Müşteri daima haklıdır.

2. Aynen öyle kardeşim. Son zamanlarda yapılan sorunlardan dolayı oyunda adam kalmadı. Çok kişi oyunu bıraktı . Oyun iyice zevk vermemeye başladı . Umarım bu sorunlar çözülür. Ve nolur çözülsün. Darkorbit aşığıyım ve bu oyunu bırakmak istemiyorum

3. ıove

ıove User

Size katılıyorum isimsiz bey. Aynı sorunu sport ile bende yaşamış bulunmaktayım. Bunu dile getirmek bile bu oyunda suç haline gelmiş vaziyette. Sanırım yapacak birşeyleri olmadığı için konu kapatılıp gidiyor. Ama sorunu yaşayan bizler madur durumda oluyoruz. Düşman gitsin diye 1 saat gatede beklediğimi bilirim. Üstelik full dizili olmama rağmen rekabet edemiyorum. Çünkü paran kadar adamsın bu oyunda. Oyunun kuralı bu olsa gerek. Açık ve net söylemeselerde yüzlerine vurduğunuz zaman hoşlarına gitmeyeceklerini bile bile aynı hataya düşmekten yılmayan bir sorun. Sporttan rencide edici cevaplar bende alıyorum. Kendilerine müdür gibi bakıyorlar. Oysa dediğin gibi müşteri biziz.

4. Bende aynı durumdan madurum. Pvp haritalarına insanları yönlendirmek lazım. Açık bir kasılacağım alan yok. Buna garanti verebilmeleri lazım. Eskiden 2x 3x çıkacağı zamanları 4 gözle beklerdim. Şimdi oyun içi çektiğimiz bu düşman ve kendi takımlarımızın bile bize saldırmaları dahilindeki sorunlardan dolayı çok soğuyoruz oyundan. Artık neredeyse hiç oyuna para yatırmıyorum. Full dizili 2 gemim var. Hangisine girersem gireyim oyundan zevk alamıyorum. Bu sorunları gidermek yöneticilerin elinde.

5. Nefes

Nefes User

Merhaba

Arkadaslar her kez kendine göre haklı olabilir yanliz bu yeni bir konu degil sizlerde biliyorsunuzki bu bir savas oyunu kim olursa olsun her istedigi haritada olabilir yeni bir uygulama olsa dicemki evet haklisiniz siz hicmi gitmiyorsunuz baska haritalara hep pwp haritalarindami savastiniz yada suan kasiliyor ve daha sonra gideceksiniz yapmayin arkadaslar savas oyunu adi ustunde.supporttan alinan aciklamalara gelince inaniyorumki onlarda bu oyunun savas oyunu oldugundan bahsetmislerdir dillerinin rengini bilemem ama savas oyununuda sadecekasilma oyunu olarak gormeyin lütfen.

Keyifli forumlar.

SİSTEM bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.