support 11 TL mi geri ver

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by 53_ĹÁŹĶŐРÁŤ_53[ИƒK™], Mar 2, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. HAKKIMI savunmak ve aramak suçsa suçluyum ama hırsız ve hırsızın yanında durmayacam..

İyi forumlar.hemen konuyu taşımayın sorunu çözemiceniZİ biliyom..bari haklının yanında durma erdemini gösterin..11 tLM. gasp edildi sms le almaya çalıştığım vipim gelmedi ama evet onay kodunu gönderdim daha ne yapıyım bi de konuyu taşıyon ayıpsa supportun ayıbı sen niYE konuyu taşiyon ve beni formdan uzaklaştırıyon..bak kıyamet mod da aynısını yazmış
    •Kıyamet•, Dün...
    Mobil ödemeden x3 için uri çekicektim ama x3'ü kaçırdım, onay mesajını cevaplamadım param gitmez değil mi?​
    Merhaba ,

Onay mesajını yollamazsınız işlem tamamlanmaz.

2. ZEHİR

ZEHİR User

Merhaba,

Konunuzun taşınma sebebi konuşma üslubunuzdan kaynaklı bu şekil devam ederseniz hiç bir türlü irtibat kuramayacağız sizinle.

Keyifli forumlar.

3. hadi buyrun çözün

4. ZEHİR

ZEHİR User

Merhaba,

Sorunuzun çözüm yeri ne yazık ki burası değil buradan hiç bir işlem yapılmamaktadır. Supporta yazarak gerekli incelemelerin yapılması gerekmektedir. Ama siz bu şekilde bu üslup ile sorununuzu anlatırsanız size hiç bir şekilde yardımcı olamazlar. Bilginize.

Konu kilitlenebilir.
    Keyifli forumlar.

Thread Status:
Not open for further replies.