Support admini görevini yapmıyor

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve *F*U*R*K*Λ*N*™ tarafından 2 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Support admininin görevden alınmasını istiyorum Bunun çin ne yapmalıyım Yada sizlerin yapabileceği birşey varmı? Yardımcı program kullanan oyuncuları şikayet ediyorum hatta videosunu bile atıyorum Hemen hemen hergün atıyorum aldığım cevap hep bu

Yeter artık yaa bunları zaten hergün atıyosunuz orda yazan herşeyi zaten size sunuyorum bana gene niye bu link atılıyor Mesaj ları okumadığı belli oluyor zaten Bu kişilerin support görevlerinin sonlandırılmasını istiyorum

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 2 Şubat 2015
  2. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Bot ile ilgili cezalandırmalar sadece almanya merkez tarafından yapılabilmektedr.

İyi forumlar

3. Tmm öle fakat bildiricez falan da demiyorlar Kanıt istiyoruz diye kanıtıda yapıyorum gene başa dönüyoruz

4. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Bu tür işlemler manuel olarak değil sistem taraması yapılarak verilmektedir.Yani adminlerimizinde yapabileceği hiçbirşey yok bu konuda.

İyi forumlar

5. O zaman kanıt isteyip neden bizi uğraştırıyorlar Madem banlayamıyacaklar işlem yapamayacaklar neden kanıt istiyorlar açıklasınlar Ayrıca yeni çıkan programı sistem tespit edemiyor ki banlama olsun Bizzat darkorbit yönetimine(oyun yapımcılarına) ulaşma imkanım varmı? Burda kimsenin yapabileceği birşey yok anlaşıldı

Resmen şuan sende kullana getiriyorlar işi Bişi olmaz gibisinden

6. Merhaba ;

O mercilere biz bile ulaşamıyoruz ki siz ulaşasınız :) Adminlerimiz aracılığı ile bağlantı kurabiliyoruz ancak, onun dışında herhangi bir bağlantı yok maalesef. Bu durumda yapabileceğimiz bir şey yok. Support adminlerini, forum moderatörlerine şikayet etmeniz anlamsız. Onlar bizden daha üst rütbeliler çünkü. Fakat merak etmeyin, er ya da geç hak yerini bulacaktır.

Keyifli Forumlar.

*F*U*R*K*Λ*N*™ bunu beğendi.
  7. Facebook ta bir oyuncu gemisinin resmini attı 2m600bin urisi vardı ve bu uriyi kutu toplatarak yaptığını söyledi Yoruma sizin gemileriniz banlanacak dedim Külerek boşboş konuştuğumu söyledi ve diğer yorumlarıda inceledim onlarda yaptığını ve bu arkadaşa topladığı uriden dolayı tebrik ettiler

8. Bu durumda Support'un konuya el atmaması normal değil mi? Çünkü sonuçta oyun içi geçmiyor konuşma, bir sosyal paylaşım sitesinde geçiyor. Herhangi bir log inceleme şansı da yok, belki konuşma photoshop'la yapıldı, nereden bilebilirler ki? Bundan dolayı Darkorbit dışında ki herhangi bir şeye müdahale edilemiyor maalesef.

Keyifli Forumlar.

*F*U*R*K*Λ*N*™ bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.