Support adminlerinin vurdumduymazlığı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve zexman15 tarafından 22 Ekim 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. zexman15

zexman15 User

ARKADAŞLAR AYIN 13 ÜNDE NİKİMDEN DOLAYI CHATTEN BAN YEDİM VE O GÜN NİKİMİ DEİŞİP SUPPORTA YAZDIM SAĞOLSUNLAR CHAT BANIMI BUGÜN AÇMIŞLAR BU 1 DAHASIDA VAR ŞAŞIRDIKMI HAYIR GEÇEN HAFTA CAN SIKINTISINDAN SERVERLERİ DOLAŞIRKEN USA WEST SERVERİNE GİRDİM ORDADA BİRLEŞME VARMIŞ ONA DENK GELDİK FORBİDDEN HATASI DİYE BİŞEY ÇIKTI BAŞIMIZA O GÜNDEN BERİDE GEMİME GİREMİYORUM VE SAĞOLSUN SUPPORT ADMİNLERİMİZDE HİÇ İLGİLENMEDİLER BİR HAFTA OLDU SAÇMA SAPAN ŞEYLER YAZIP DURUYORLAR ADAM BANA SENDEN İSTENİLEN BİLGİLERİ VER DEMİŞ AMA HİÇ Bİ ŞEY İSTEMEMİŞ VS VS BUNUN GİBİ SAÇMA BİTON CEVAP ALDIM AMA BİR GEMİYİDE USA DEN TR3 E ÇEVİRMEK BU KADAR ZORMU ARKADAŞ

2. SUPPORTUN KONUYLA İLGİLENMESİNİ RİCA EDİYORUZ 5 GÜNDÜR OYUNA GİRİŞ YAPILMIYOR SAÇMA SAÇMA MESAJLAR TİCKETLAR ATILIYOR OYUN DONUYOR KİMSE ADMİN CM GÖREVİNİ YAPMIYOR !!!!

3. arkadaşa verilen yanıtlar pek ilgilenmediklerini gösteriyor arkadaşın sorunun çözülmesine yardımcı olun ya hû

4. -]Europa[-

-]Europa[- User

Valla kardeşim bendede forbidden sorunu var gayette ilgilendiler uye ID veya pilot profilini atarsan desteğe ki zaten bunu istemişlerdir senden sorununu hallediceklerdır ,ben uye ID mı bılmıyorum mesela destek yardımcı olamadı teknik ekibi bekliyorum 2.5 aydır öyle herşey çabucacık olmuyor biraz sabret onlarda insan ve tek oyun sorunu olan sen ve ben degılız.

5. zexman15

zexman15 User

ŞİMDİ KARDEŞ GİREMEDİĞİM GEMİNİN PROFİLİNİ NASIL ATAYIM BEN BU ADAMLARA BİR İKİNCİSİ İSTERSEN MAİLLERİ GÖSTEREYİM AMA BENDE KÖR DEİLİM BENDEN HİÇ BİR ŞEY İSTENMEDİ SADECE SENDEN İSTENEN BİLGİLERİ VER DEDİLER ŞİMDİ BİR İKİNCİSİ SENİN GEMİNİ BİLEMEM AMA KARDEŞ BEN 2 3 AY BEKLERSEM EĞER BENİM GEMİNİN RÜTBESİ ÇÖP OLUR BİZ RÜTBEYE OYNAYAN ADAMLARIZ

6. __AZRAİL...

__AZRAİL... Guest

Merhaba.

Sayın arkadaşlar forumda büyük harf ile yazmak yazak biliyorsunuz ama öfkenizi hakim olmalısınız tepkinizi lütfen böyle göstermeye çalışmayın tamam haklısınız ama böyle yapmakta haksızlık oluyor bizleride düşünün lütfen sanki bunların tek sorunlusu bizlermiyizde bizide cezanlandırmaya çalışıyorsunuz lütfen sakin olun sabırlı olun sizlere olan güvencim sizlere olan sevgim sonsuzdur.

İyi forumlar.