SUPPORT CEVAP VERMİYOR

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve *F*U*R*K*Λ*N*™ tarafından 25 May 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Suport attığım hiç bir mesaja artık cevap vermiyor Mesajlar günler haftalar geçti halen cevap verilmedi Dün attığım mesajada halen cevap gelmedi

2. Senin gibi mağdur bir oyucuyum . malesef cevap vermez oldular . Sebebi bilinmiyor. İnşallah başlarına kötü birşey gelmemiştir.

İYİ FORUMLAR.

3. Dün uri çekecektim bir sorundan dolayı uri çekemedim Ne supporttan nede forumdan cevap alabildim

4. Merhabalar;

Yoğunluktan dolayı sizlere geç cevap veriliyor olabilir lütfen sabırla bekleyiniz.

İyi forumlar.

5. yalnız değilmişim... sabırla ne kadar bekleyelim ? en az 2-3 gün bekletiyolar son attığım mesaja tamı tamına 4 gündür cevap alamadım ve halen devam ediyor cevap verilmiyor.

6. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Arkadaşlar modumunda dediği gibi yoğunluğa göre değişmektedir. 48 saat içinde cevap gelmez ise size gelen ticket numarası ile tekrardan iletişime geçiniz.

İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.