Öneri Support Çözüm Olamazsa...

Konusu 'Genel Konular' forumundadır ve -TRASNFORMERS- tarafından 29 Nisan 2023 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Moscowsinbad.'ın açıklamasına göre, son banlar Tren sebebi ile gelmiş. Burada büyük bir yanlış var, çok fazla hatalı ban var. Ben ve kendi klanımdan kimse ( ki gemi satın alınmadı, herkesin kendi gemisidir. ) kimse tren kullanmamasına rağmen, ban aldık. Supporta yazdık ama yanıt yok.
    Tamam, anlıyoruz, yoğunsunuzdur eyvallah.
    Peki ya support, biz karışamayız, banlar merkezden derlerse, biz bu haksızlığı nasıl gidereceğiz? Başvuracağımız bir merci var mı?

2. Tamam iste trencilerle birlikte sizde gittiniz kardeş.sonucta trencilerle beraber sizde farkli farkli bot kullandınız

3. hoparuu

hoparuu User

Kullansaydım 2000. sıralarda olmazdım, bilip bilmeden konuşmayalım.

4. kasap51277

kasap51277 User

Merhabalar tr3 te oynuyorum ve gemimde hiçbir illegalite yok ilk bandan sonra çar tertemiz. Tren ve tutuculara karşı savaşıyoruz çoğunlukla klanım kendime ait ve 2-3 kişi oluyor olmuyoruz savaş videolarım bile var, sıralamadaki çoğu klana düşmanız çünkü bot tren kullanarak mind invoke gibi kaynakları tekelleştirmeye çalışıyorlar. Bu bir oyun illa onların yanında saf tutacak değiliz ama gelen son ban bizleri çok yıprattı çünkü biz hem onlarla mücadele ederken hemde illegalite olmadan banlanmak hiç normal değil hesabımı mimlemiş olabilir misiniz?
    haksızlığı ortadan kaldırmak gerekiyor bu yüzden supporta ve foruma yazıyorum sizleri göreve çağırıyorum çünkü inceleme de yapmadan kopyala yapıştır support mesajları geliyor inceleme yok bişey yok mesaj ticket numaralarını da atabilirim.
    Gemiyi açarsanız seyir ve video paylaşımı yaparım rahatça görebilirsiniz gemi kasılmak için girmiyor sadece savaş için giriyorum.
    @kaptan34
    UserID: 74430238
    tr3
    [Ticket#2023042837005744]
    [Ticket#2023042837005539]
    ticket numaralarınıda paylaştım support başından savıyor bizi, size diyorumki video ve seyir her türlü inceleme yapılsın bot veya tren veya tutucu hiç birşey yok. İnceleyin, eğer inceleme yoksa açın hesabı ben seyiri gün gün paylaşayım videolarımı paylaşayım ben ispatlayım.
    Sizleri haksızlığa karşı göreve çağırıyorum @kaptan34

5. Kardeşim boşa yorma kendini bende bot kullanmadım bişey yapmadım 1 aydır 100 Luk görev yapıyordum aylık sıralama için 2 gün kala ödülleri alamadan banlandim . Rondom ban atıyorlar. Bota trene tutucu vs programlari kullananların hesapları açık benim kapalı . Kullanmadım desende yalancı durumuna düşüyoruz. İnşallah sesimizi duymak istemeyen kişilerde böyle haksızlığa uğrarlar benim emeğimi çöp ettiler hakkımı helal etmiyorum

hoparuu bunu beğendi.
  6. kasap51277

kasap51277 User

geçmiş olsun, haksızlığımıza kulak tıkayan supportun işi gücü rast gitmesin reis. Yanlış anlaşılma olmasın ama adamların çalışma yeri supportsa kazandığı parayı haketmiyorlar herkese kopyala yapıştır mesajı atıyorlar. İnşallah en kısa sürede mesleklerinde gösterdikleri bu ilgisizliği kendilerinden kat kat çıkar insanlar kaç yıldır oynamışlar bu oyunu, bu kadar rezil ve işlevsiz support daha önce görmemişlerdir, şuan taraflı tarafsız support var mıdır bilmem ama haksızlığı düzeltmeye yetkisi olupta sessiz kalanların topunun işi gücü rast gelmesin :D
    @kaptan34
    @TR|SUBUTAY
    hayali genc vardı ona da iletin lütfen
    :)

Son düzenlenen: 29 Nisan 2023

Sayfayı Paylaş