support dönmüyor

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve dadadanista** tarafından 16 Mart 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Öncelikle merhabalar herkese.
    sorunum 4 gun once bi tane video cektim supporta attim videoda bot kullanan kisileri belirlemek amaci ile cektim gayet hersey net bir sekilde kesim yaptim adamlari siralamada gosterdim filan adamlarla chat yazismalarinda soyle bir kisimda vardi gecen programdayken yine kesmizsin bizi senden adam olmaz falan filan adam kendisi yazmis bunu videoda belirttim yolladim supportta 2-3 saat sonra otomatik cevap geldi ve aradan 2 gun gecti yeniden mail bilet numaramla birlikte yeniden aciklama yaptim tam tamina 4 gun oldu hala net bir sey yok adamlarin ipsini bile yolladim girip baksinlar filan yok anam yokk bu support bizi takmiyiii

2. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Bizler forumla sorumluyuz ve kimsenin gemisini inceleme gibi bir yetkimiz yoktur. Sizlere burada bilgi vermek ve forumun düzenini sağlamaktır. Lütfen sabırla cevabı bekleyiniz. 48 saat içinde geri dönüş yapılmadığında aynı ticket numarasını mesajınıza ekleyerek tekrardan yazabilirsiniz.

İyi Forumlar

3. ah bide mesaji okusaydiniz ben size inceleyin demiyorum ne 48 saati 5 gun oldu 5 gunnn

support neden bu kadar zaman gecmesine ragmen donus yapmadii

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 17 Mart 2015
  4. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Lütfen sakin olunuz alt alta yazmak yasaktır.

Support yoğunluğuna göre cevap verilme süresi değişmektedir.Dönüş yapılmadığı için aynı ticket numarasına mesajınıza ekleyerek göndermelisiniz modumuzunda dediği gibi .

İyi forumlar.

5. sinirli olmamin nedeni bu adamlar hala devam etmektee bu program bendede var ama kullanmiyorum heveslenipte almistim duruyo oyle bi kosede bizde kullanalim o zaman serverda yabanci oyuncuda yok bizlerde cikip gidelim forumda karsilisiyorum bazen adamlar bizim sirket baskin yiyo kasilamiyorum filan diyo oraya geceyim diyo o baskinin 3/1 i olsa yeter bize adamlar 7/24 kutuda kesmekten biktim gorev kalmadi pushing yiyecegim diye korkuyorum artik adamlardan bi tanesi banlansa kurban kesecem yemin ederim ticket numarasini bugunde yeniden yolladim 3 oldu ustune yeni bir video daha cektim donduler sonunda incelemeye almislar biraz sert ciktim yukarida kusura bakmayin. iyi forumlar dilerim kilitlenebilir.

6. son attığım 5 mesaja sadece otomatik cevap geldi 48 saati de geçti support adminleri grev mi yapıyor yoksa :D

dadadanista** bunu beğendi.
  7. Modum sanırım konuyu kilitlemeyi unutmuşsunuz.Bir el atabilir misiniz?:)

8. Merhaba,

Kusura bakmayın. Dalgın olabiliyorum bazen :)

Konunun kilitlenmesi uygundur.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.