support ekibinin ilgisiz ve takmayışı!!!!

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ***PARONOMANYAK*** tarafından 31 Ağustos 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. tam 2 haftadır gemimin ödeme sorununu düzeltin diye supporttan adminlere yazıp duruyorum ikametgah vs btün gerekli araç gereçleri yolladım adamlar resmen dalga geçer gibi sorunu düzeltmiyoruz diyorlar sebebi ise neymiş efendim gemi ingiltere ip adresine kayıtlı ama kendisi abd ödeme yöntemi ile işlem görüyor ben ise tr de ikamet ediyorum allah aşkına bu kadar sapcma sapan bi support ekibi olabiilirmi tam 2 haftadır oyalayıp sorunumla ilgilenmiyorlar!!!!

2. Lion

Lion Guest

Merhaba,

Oynadığınız sunucu neresidir acaba.

İyi Forumlar.

3. oynadığım sunucu tr6 gemi abd ödemeli

sayın admin ben tr6 dayım ama gemi abd bayragıyla ödeme bilgisine sahip

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 2 Eylül 2017
  4. .KAPLAN

.KAPLAN User

Merhaba,

Support ile iletişime geçtiyseniz supportun cevabını beklemelisiniz bu tür işlemler biraz uzun sürebiliyor maalesef.

İyi forumlar...

5. support takmıyorki beni sürekli aynı zırvalıklar yapıp druyorlar :)

6. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Size gerekli açıklama supporttan yapılmış olmalı.Ödeme mağaza değişimi girdiğiniz ip nize göre şekil almakta.
    Buradaki konuyu dikkatlice okur musunuz.

Keyifli forumlar.

7. sayın jüpiter adminim support ekibi beni takmıyore o kadar yazıyorum adamlar ilgi göstermiyo cok sacma bi sistem bu neden üyelere gereken önem verilmiyor varmı boyle bi sacmalık bu adamların babasının malımı ?

Arsemia bunu beğendi.
  8. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Neden önemsemesin ,çözülebilecek sorunlar zaten anında çözülüyor ,bazı işlemler prosedür ve kurallara bağlı olarak gelişebilir.Sizinkisi de sisteme takılan bir durum.Size yazdığım linkteki konuyu okudunuz umarım.Kendinizin de yazdığı gibi İngiltere ip sinde görünen bir hesabın TL olması zor.Para biriminiz TL çevrilse bile İp sorununuzu düzeltmezseniz yeniden aynı sorunu yaşarsınız.

Keyifli forumlar.

9. Sayin jupiter ben turkiyeden giriyorum ve kac defadir baska pc dende olsa odeme yaptim bi iki kere hic biri tr ip ile olmadi da neden surekli ingiltere diyor suan tr den giriyorum ve telefondan yaziyorum bunu mesela bi son ip e bakip duzeltse sorun kalmicak hem bu ip nasi ingiltere girunuyor hala sacmalik degilmi allah askina kac haftadir ugrasiyorum hala ingiltere biktim ben ya

10. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

2 iş günü içerisinde size dönüş olacaktır.Bu izahınızı lütfen supporta oluşturduğunuz bilet üzerinden de yapınız.

Keyifli forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.