Support Gelen Mail

Konusu 'Genel Konular' forumundadır ve smoonrise tarafından 9 May 2024 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. smoonrise

smoonrise User

Support bilet açtım ve illegal kullanımı ile ilgili video link paylaştım merkeze iletilmesi için ve başka işlemler için mailime baktığımda ilk uyarı maili dahil hiçbir mail gelmemiş , bu mesaj ulaşmamış mı oluyor bu durumda yoksa genel bir teknik hata mı mevcut oyunda olan hatalar gibi mail sisteminde , ben durumu sağlama almak için yeniden videoyu bulup link ile mail attım support ve mailime baktığımda yine ilk gelen bildirim maili yine gelmedi gözüküyor nedir bu konudaki prosedür ?

2. TR|SUBUTAY

TR|SUBUTAY Board Administrator Team Darkorbit

Eğer otomatik cevap gelmediyse mailiniz ulaşmamış demektir. Tekrar göndermeniz gerekiyor. Gönderdikten sonra size ticket numarası geldiğinde buradan yazarsanız ulaşıp ulaşmadığını söyleriz.

3. smoonrise

smoonrise User

Yeniden denedim hatta başka hesap ile denedim ama otomatik gelen mesaj düşmüyor mailime , özelden ID yazayım .
    Konu kilitlenebilr .

Son düzenlenen: 10 May 2024
  4. TR|SUBUTAY

TR|SUBUTAY Board Administrator Team Darkorbit

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.