Destek Support Gemimdeki Droit dizilimleri satılmış

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve crazy_scorpion_25 tarafından 20 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. arkadaşlar bugün ben full oyunda olmama rağmen droit dizilimlerim satılmış bu nasıl oluyo yaa allah aşkına biri cevaplasın yaa

2. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Şifrenizi başkalarıyla paylaştıysanız bu dediğiniz olabilir. Oynarken oyun ana sayfasından atılma yaşadınızmı? Ayrıca seyir derfterinizi kontrol ediniz orada satıldıysa görebilirsiniz. Eğer başkası tarafından yapıldıysa yardımcı olamayız hesap güvenliğinizden siz sorumlusunuz ve hesap bilgilerinizi başkalarıyla paylaşmanız oyunumuzun kabul etmediği bir durumdur.

Bu dediklerim yok ise sorununuzu supporta bildirin eğer oyundan kaynaklı bir hata meydana geldiyse gereken yapılır.

İyi Forumlar.

3. Değerli support seyir defterini kontrol edin demişsiniz.Şimdi seyir defterimi kontrol ettim hiçbir satma işlemi gözükmüyor.Ayrıca şifremi kimseyle paylaşmadım.

4. -UZMAN-

-UZMAN- User

Hangi dizilimleriniz yok söylermisiniz. Ayrıca bizler forum moderatörüyüz. Support a mesaj yazmalısınız. Bunun için anasayfa yardım butonuna basın orada support yazan yeri açarak mesaj yazabilirsiniz.

İyi Forumlar.

5. Kalp ve Güve droit dizilimlerim yok ayriyeten birde 8.level irisim yok.

6. Merhaba ,

Durumu anlaşılır bir şekilde gerekli bilgilerinizle support'a bildiriniz. Support yoğunluğa bağlı olarak en geç 48 saat içinde cevap gelecektir.

İyi forumlar.

7. Teşekkür ederim inşallah oyundan dolayıdır.

8. gesmis olsunn

9. Merhaba ,

Forum üzerinden hesap incelemesi yapamıyoruz. Support en kısa zamanda cevap verecektir. Forumda yapabileceğimiz bir şey olmadığı için konuyu kilitliyorum.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.