Support Geri Bildirimi

Konusu 'Genel Konular' forumundadır ve ocyatubus tarafından 31 May 2024 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Alinsinmi

1. Hadsizlik yapan bazı adminlerinin yetkileri alknsin

oy sayısı 0
    0,0%
  2. Alınsın

oy sayısı 0
    0,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ocyatubus

ocyatubus User

Arkadaşlar sbutay admin bana hakaret ettiği halde sport ekibi de aynısını yaparak beni tehdit ettiler bu oyunda hile kullanmayan hatta makro bile kullanmayan 10 kişiden biri olmama rağmen bunlar beni kullnaiyormisum gibi aksedip banlayaxakalrini söylüyorlar bu sport ekibinin yazdıkları sbutayinki bulamadım forumdan kaldırmışlar sanırım ,,
    Merhaba

Önce bir Türkçe yazmayı öğrenmeni tavsiye ediyorum. Türkçeyi bilmeden kendi kendine ahkam kesme ikide bir forumu ve support ekibini rahatsız etmemeni öneririm.

Herkesin söylediği gibi yaşına göre davransan laftan anlar sürekli ama sürekli anlama problemi yaşıyormuş gibi hakaretler ederek aynı mesajları atmazdın.

Sabırsızlıkla bekliyoruz SUBUTAY'ı bulmanı ama bulduğunda son göreceğin yüz o olacaktır. Sen evde oturarak herkesi kendin gibi sessiz sakin klavyede ahkam keserek sadece hayatı burası var sanıyorsun ama herşey çok farklıdır. :)

Daha laf anlatmaya gerek yok sanırım sana çünkü anlama problemin var anlamıyorsun şiirler hikayeler çizsekte. Hesabını bottan çıkar BL haritasında bir daha botta görürsek cezai işlemlerini uygularız.

Saygılarımla,
    Bigpoint Müşteri Hizmetleri Ekibi

http://www.bigpoint.net. arkadaşlar bunlar hadsizlik yapiyorlar kimsenin umurunda değil ama yanlış kişiye cattilar ancak banlarlar bu yaptıkları sizede yapacaklar hiç bir şekilde konuşma hakkın yok ayrıca bu nick ahtapot demek bu nickten dolayı bile banlar bu hadsiz sbutay bir sürü kanıtim var sber suçlara kadar gideceğim elimden gelen ne varsa yapacağım doğru konuşmanın hiç bir yerde yeri yok kimliği dahi olmayan bu hadsizlere bu yetki fazla bunu istedikleri gibi kullaniyorlarumarim Türkçe bilmediğimi söylüyorlar ya Tibet attığımız sayfa görünmüyor yok illa bakman gerekiyor kendi alt yapiylari bozuk ama millete burda adamlık insanlık adabı öğretmeye çalışıyorlar 5 yılda geçse bu hadsizlere haddini bildireceğim hukuk önünde

BIZDIK bunu beğendi.
  2. Aliens

Aliens User

Bunu gerçekten bir admin mi yazdı? Senin neler yaptığını bilmiyorum, sadece sana gelen yanıtı paylaştığın için kesinlikle objektif bir yorum yapamam ancak yukarıda ki yanıtı yorumlarsam bu baya mahkemelik bir yanıt. Özellikle de bir kurumun resmi kanalından (Her ne kadar gönüllülük esasına ve ücretsiz çalışılmasına rağmen) gelen yanıt bu şekilde olamaz. Umarım bu gerçek değildir.
    Resmen son göreceğin yüz olur ile ölüm tehdidi yapılmış, korkunç.

BaMbUlBeee ve BIZDIK bunu beğendi.
  3. noktakoyam

noktakoyam User

yani bir oyun icin kim kime niye ölüm tehdit eder ki öncesinde sen veya sonrasinda o . hayat bile bu kadar ciddi degil, sil gitsin oyunu bu kadar önemli değil

BIZDIK bunu beğendi.
  4. TR|SUBUTAY

TR|SUBUTAY Board Administrator Team Darkorbit

Öncesinde, support ekibine şahsımı bulup dayak atacağını ve yakalayacağın konusunda tehdit ettiğini söyledin mi?

Daha sonraki mesajında hem mahkemesel hem de fiziksel olarak tekrar beni bulacağını dile getirdin mi?

Eğer kişisel hasmın varsa bunu forumda 50 tane hesap açarak değil dediğin gibi mahkeme yoluna başvurarak çözersin. Forumdan banlandığında supportu tehdit edersin bulmakla, dövmekle ve ahkam kesmekle sonrasında oradan yüz bulamayınca tekrar bir hesap açıp buraya gelirsin.

Bir yetkili olarak değil bir şahıs olarak söylüyorum. Eğer insanların adamlığına laf ediyorsan ve kendini buradaki tüm oyunculardan üstün görerek sürekli report yaparak banlatmaya çalışıyorsan ardından istediğin olmadığında yöneticilere saldırıp bulmakla tehdit ediyorsan buyrun beklerim. Burada yetkiliyiz veya yönetici olmamıza karşın takımdaki kimse hayatsız asosyal değildir. Hepimizin bir meslek grubu vardır ve bunun doğrultusunda hayatımız vardır. Klavye başına geçerek sinsi sinsi forumdaki oyuncuların %99'unu banlatmak için reportladın. Hepsinin kayıtları var sadece tek birini reportlamıyorsun geri kalanlar için 'sen ne diyorsun' gibi basit bir cümleler yazsalar bile reportlayarak banlama istiyorsun.

Lütfen daha fazla hesap açarak burayı ve supportu meşgul etme. Varsa kişisel bir husumetin mahkeme yoluna başvurabilirsin siber zaten ulaşır bize. :)

kaptan34 ve Dontforgetme bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.