Support ile ilgili

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by alperen1568, Jul 10, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Supporta sıkıntımı söyleyeceğim ama ödeme sorununda hizmetin sağlayıcının ismi ne demek ne yazmam lazım

2. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Şimdi şöyle bir baktım fakat hizmetin sağlayıcının ismi v.s. göremedim. Bahsettiğiniz yerin resmini ekleyebilirseniz daha iyi olabilir. :)

3. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Bu şekilde seçebilirsiniz.

Keyifli Forumlar.

4. Heh seçtim orda hizmetin/sağlayıcının ismi yazıyor o nedir yazmak zorunlu bide

5. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Hangi ödeme işlemini kullandığınızdır diye tahmin ediyorum.

İyi forumlar

6. genel sorular olarak suport yolla sorununu ödeme ile ilgili diede söle altını çiz.

7. Beni buraya yonlendirdiler cc@payby.me ama dili Türkçe mi çünkü geceden beri geri dönüş yapmadılar 50 liram kaynadı ve işin acısı arge dizmek için X3 de aldım günlük dosyası alacaktım eksik aldım maalesef burası yardımcı olur mu kalan 225.000 uridiumumu aktarırlar mı ve en önemlisi dili Türkçe mi dediğim gibi geri dönüş yok takmadılar heralde çünkü buranın Supportuna yazdığımda sağolsunlar geir dönüşü hemn yapıyorlardı :D

8. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Yazmış olduğunuz Ticket numarasını kopyalayıp,buradaki Supporta atarsanız,size geri dönüş yapacaklardır.

Forum üzerinden ödemeyle ilgili bir işlem yapamıyoruz.

Sizinle ilgilenecek ve sorununuz çözecek olan birim Supporttur.

Keyifli Forumlar.

9. suport yolla mesaj onlar seni adminimizin dediği gibi yönlendirirler.

Thread Status:
Not open for further replies.