Support ile nasıl iletişime geçilir ?

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by DELISIUS, Jun 6, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. DELISIUS

DELISIUS User

Support ile iletişime geçen arkadaşlar!

1)Support'a yazılacak mesaj nasıl olmalıdır?
    2)Özellikle eklemeniz gereken olmazsa olmazlar nelerdir?
    3)Hangi durumlarda resim dosyası veya link eklemeliyiz?

Moderatör eksik bilgi göndermişsindir deyip konuyu kitledi.(başka bir konuda da Moderatör ve görevleri Başlıklı konuyu tartışmaya açacağım)

Küfürlü mesaj ve eksi Şeref problemim var.Her iki konuda da maillerime cevap gelmedi.
    Mağdurum mağduriyetimi giderecek muhattap bulamıyorum.

support'a ulaşmam konusunda yardımlarınızı bekliyorum.

teşekkürler,

2. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

1-Supportta yazacağın mesajlarda anlatmak istediklerini kısa cümleler ile yazınız. Yazacağınız sorunu ne kadar karışık derecede yazarsanız size tam yardımcı olunamaz.
    2-Eklemeniz gerekenler id, server ve nick bilgilerinizin kesinlikle bulunması gerekmektedir.
    3-Chatteki yada oyun anasayfanızdaki sizlere gönderilen mesajları şikayet ederken resim ile belirtmeniz gerekmektedir. Supportta mesaj resim ve mesaj göndermek için buradan ayrıntılı bilgi alabilirsiniz.

Konular neden kilitlenir buradan ayrıntılı bilgi alabilirsiniz. Ayrıca başkasının konusu altında farklı bir şekilde kendi sorunlarınıza cevap aramanız uygun değildir.

İyi Forumlar

DELISIUS likes this.
  3. SUPPORTA NASIL ULASIRIM YARDIM

4. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Support ekibimiz ile iletişime geçmek için buradan bilgi alabilirsiniz.

İyi forumlar

5. FORUM ADMİNLER KOLAY GELSİN HAYIRLI GÜNLER BENIM CHAT BANIM VARDI ONU MESAJ OLARAK DUN SUPPORRTA İLETTİM ACABA 1 DAHA İLETİMMİ YOKSA BEKLEMEYE DEVAM EDEYİMMİ

6. Değerli forum adminler iyi günler benım chat banı m vardı ayın 9 u na kadar supporta mesaj attim ama geri dönmediler yani dün gangster333 abimin carı attım ondan geri mesaj gelmedi peki ben ne yapabılırım yardım cok acil lazım cunku o chat banı yuzunden klandan kovuldum kımseyle konusamıyorum ve grup fln olamıyorum cok pis oldu Lütfen banı kaldırmanızı rica ediyorum yada 1 mesaj atmanızı bekliyorum iyi günler kolay gelsin

7. Haksız veya kelime yanlışlığından ban aldıysan o an başka çardan chat adminine söyleyebilirdin şimdi olurmu bilmemde yinede admin görürsen bi söyle.

8. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Arkadaşlar support ekibimiz yoğunluğu göre size cevap verirken gecikmeler olabilir. Eğer ki 48 saat içinde size geri dönüş yapılmaz ise aynı ticket numarası ile tekrardan support ekibimize yazınız. Anlayışınız için teşekkürler.

İyi Forumlar

Thread Status:
Not open for further replies.