support iletişim

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by S.H.A.M.A.N, Jan 27, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. merhaba bir sorun için supporta mail attım. oradan gelen yanıt hesaba girip bizle iletişime geçin oldu.
    maile yanıtla yaptım ama "rejected" yanıtını veriyor. nasıl yeni mail atmadan aynı konu üzerinden devam edebilirim. teşekkürler.

Last edited by moderator: Jan 27, 2016
  2. Yeni mail atman gerekiyor OTRS üzerinden fişini kapatmışlar. Oyun hesabından yine supporta git eklemek istediklerini yaz en sonuna da eski fiş numaranı ekle
    Fiş numaran mailin başlığında yazan rakamlardır

Last edited by moderator: Jan 27, 2016
  3. teşekkürler,
    basit bir sorum daha olacak hangi server dayım nasıl bulurum.

4. Tarayıcının https adresinin başına bak.
    Yada oyun ekranının "client değil" sol üst köşede mavi dunya sekmesi var oraya tıkladığında acık olan server görülür.
    Göründüğü gibi hangi swde olduğun yazmaktadır.

5. int1.darkorbit.bigpoint.com

diyor;

dünya sekmesine tıklayınca ilk açılan avrupa doğu oluyor ama hatırladığım global avrupa da oynuyorum bilemedim
    hımm galina avrupa batıya tıklayınca rengi değişik oluyor global avrupa rengi farklı

6. Attığım ekran goruntusunden yola çıkarak bak.
    İnternet adresinin başına bak orada yazar hangi sw olduğu.

7. int1.darkorbit.bigpoint.com yani; int1 de oynuyorum ne demekse artık :)

8. global avrupa 1 diye hatırlıyorum.

9. Global Avrupa 1 sunucusu :)

10. herkese teşekkürler. gönderdim tekrar maili. iyi forumlar.

11. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Arkadaşlarımız adına rica ederim.Kilitlenmesi uygundur.

Keyifli forumlar

Thread Status:
Not open for further replies.