support ilgilenmiyor ve yardımcı olunmuyor..

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve cengiz-55 tarafından 22 Şubat 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. cengiz-55

cengiz-55 User

merhabalar 15 senedir almanyadaydım ailevi sebeblerden ve iş yüzünden kesin dönüş yaptım gemim almanyada iken euro ile alışveriş yapmıştım şuan türkiyedeyim ve tlye çevirmek istiyorum ama yardımcı olunmuyor ve mağdur durumdayım 3 kere supporta yazdım lokasyonunuz orda diyo ya zaten ordaydım türkiyeye kesin dönüş yaptım diyorum zaten sonraki mesajda ''ama yasal durumlar nedeni ile vergi ulkesi farklı bir hesabın ödeme mağazasını değiştiremeyiz. '' diye bi yazı geliyo ya nasıl değişmez bu saçmalık ya ülkeler arası gezen biri bu oyunu oynayamaz o zaman gerekli yerler ve oyuncu ardaşlarım bu yazıyı umarım görür

2. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Normalde sizden bu işlem için ikametgah belgesi istenir ancak support incelemeler doğrultusunda size bu cevabı vermiş.

Supporttan zaten cevabınızı aldığınız için biz birşey yapamayız. Gerekli cevap verildiğinden konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.