Support İlgilenmiyor

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Yan.Çar) tarafından 23 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Yan.Çar)

Yan.Çar) User

Ya ben çok sıkılıyorum ben bu 7 gün ban yedim ama böle güçsüz çarda takılmak hiç hoşuma gitmiyo beklemekten sıkıldım sözde bu hafta son havoçumu alıcaktım 23-24 zetada zorla fulledim haksız yere 7 gün çarım kapatıldı ve support açıklama yapmıyor chat admini baktı 7 gün dedi dogrumu yanlışmı bilmiyorum olcak iş deil ya supporta yazıyom :
    Selam ,

Lütfen aynı konuda birden fazla bilet açmayınız,az önce diğer biletinizden size cevap vermiş olmalıyız, tek biletten yazışalım bu sebeple bu bileti kapatıyorum .Lütfen bu bilete yanıt vermeyiniz.

Bilet Kapatıldı. forum adminler ve modları sizi seviyorum siz yardımcı oluyosunuz ama dün 6 kere supporta yazdım hep aynı cevap bakalım bugun yazdım tek istegim neden ban yedim cezamı onlardan duymak istoyom ve kaç gün yedim

2. Nefes

Nefes User

Merhaba

ID numaranız yada oyun içi kullanıcı nicinizi yazınız lütfen.

3. Yan.Çar)1

Yan.Çar)1 User

Nefes adminim ögrendim dediniz yaptım Supporta Sahin adminim soalsun yardımcı oldu ben adama Ana sayfadaki Epostadan küfür etim ondan ban yemişim 5 gün sonra açılcak saolun konu kitlenebilir

4. Nefes

Nefes User

Merhaba

Ben bu şekilde bir şey olduğunu zaten anlamıştım ama sizin ısrar ve ben birşey yapmadım niye ban atmışlar ısrarınız beni başka düşüncelere yönlendirdi neyse artık bir daha bu tür işlere kalkışmazsınız.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.