Support Nerede?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve [TR]ANCE tarafından 18 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. [TR]ANCE

[TR]ANCE User

Yaz başından beri supportu bu kadar kötü durumda görmemiştim. Hiç kimse ilgilenmiyor?

Uridium çekerken ve vip alırken sorun olmuyor her şey çok hızlı ama supporta gelince işler değişiyor. Tam 2 gündür mesaj atıyorum hiçbirine cevap verilmiyor? 1 kişi mi bakıyor bu supporta.

Acilen supportun iyileştirilmesi gerekiyor. 1 ay önce supporta alım vardı ama kimse alınmamış sanırım.

Emirhan37 bunu beğendi.
  2. Merhaba ;

Support yogunluga bağlı olarak en gec 48 saat icerisinde size geri dönüş yapacaktir. Eger ki 48 saatin sonunda cevap gelmez ise tekrar yazabilirsiniz, mail yogunlugundan dolayi gözden kacmis olabilir.

Keyifli Forumlar.

3. [TR]ANCE

[TR]ANCE User

Modum mail yoğunluğu mu? Oyuncu yokki yoğunluk olsun. Supporta çalışan sayısı azaldı bence ilgilenen yok 48 saati çoktan geçti ikinci maili çoktan attım ona bile cevap yok.

4. Nefes

Nefes User

Merhaba

Oyuncu yok dediğiniz oyunda toplam supportun ilgilendiği 6 sunucu vardır 1 sunucuda en düşük 2 bin kişi oynasa toplamda 12 bin oyuncu olmaktadır ve sıra ile bundan 7 bin kişi sorun yaşasa demekki gecikmelerin olması çok olasıdır size mail gelmedi ise lütfen tekrar size gönderilen Bilet numarası Ticet üzerinden yeniden yazınız.

dubleW bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.