Support Ödeme formu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve GEMİDE•SOPA•VAR tarafından 17 Ekim 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. merhaba bu gün vip+indirim paketi çektim indirim paketimi verdiler ama vipim gelmedi supporta mesaj atıyım dedim formu tam dolduramadım yardımcı olursanız sevinirim şimdiden tşk

1) öğe yerinde oyun parası ve avantaj paketi yazıyor burda hangisini seçicem
    2) mesaj içeriği yazıyor 2 tane mesaj attım 1 i onay mesajı öbürü de bıg falan ayzıyoruz o hangisini yazıca oraya ya da direk mesajda yazna müşteri hizmetler kodunu mu yazcam?

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 17 Ekim 2015
  2. Merhaba ,

Siz ilk olarak support ile görüştünüz mü ? Yani bu form'a support mu yönlendirdi ? Çünkü bu form sizin işinizi görmez bildiğim kadarı ile çünkü indirim paketiniz gelmiş vip gelmemiş ve form'da buna uygun değil.

Siz gerekli bilgilerinizle ( Server , ID , Alım yöntemi v.b. ) support'a mesaj yollayınız.

İyi forumlar.

3. şimdi yolladım mesaj içeriğini falan yolladım server ıd falan filan yollamadım şimdi ticket numarasını alıp bi daha mı yollayayım bi de bu forum support seçeneklerinde mevcut ondan

4. Merhaba ,

Normalde support'la iletişim kurmanız gerekiyor. Oradan sizi yönlendirip bu formu doldurun derlerse o şekilde doldurursunuz. Support'a mesaj yolladığınızda size yani hesabın kayıtlı olduğu mail'e otomatik bir cevap gelir. Bu mail'de Ticket olur ayrıca mesajın ulaştığını gösterir. Support yoğunluğa bağlı olarak en geç 48 saat içinde cevap verir.

İyi forumlar.

5. tmm modum bi mesaj attım orda beni yönlendiricekler galiba yardımınız için saolun isdediğiniz zaman konuyu kitleye bilir siniz veya açık bıraka bilirsiniz

iyi geceler

6. Merhaba ,

Support size gereken yardımı yapacaktır.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.