Support Sorun

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ™*-=ƒυякαη•ιѕ•вαcк=-*™ tarafından 27 Ağustos 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Global asya1 sunucusunda olan gemime giremiyorum. Nedeni başka bir sunucuda engellenmem ve engellendiğim sunucuda takılı kalmam. Girmeye her çalıştığımdan error99 hatası alıyorum.

Global asya1 sunucusundan farklı bir hesap ile supportta mesaj attım. Gemiye giremediğimi ve ve global asya1 sunucusuna almalarını söyledim.

Bana bu support birimi global asya1 ile ilgilenmiyor EN supportuna yazmak gerek dedi.

Nasıl ilgilenemiyorsunuz??? Sunucu global sunucu değilmi? Dili türkçe değilmi? Yabancı sunucu olsa farklı support birimi geliyor olurdu ama Global asya1 Sunucusunda support a tıkladığımda tr supportu açılıyor daha ne diye ilgilenmiyoruz diyorsunuz??

2. __AZRAİL...

__AZRAİL... Guest

Merhaba,

Server birleşimi olan farklı bir servera giriş yapmış olabilirsiniz sorunun çözümü için supporta yazmalısınız.Global Asya sunucusuna Türk supportu kural gereği bakmıyorsa size bu sekilde yanıt veriyordur .Bu durumda İngiliz supportuna ingilizce olarak yazmalısınız .Oradan yine Türk supportuna yönlendirilirseniz yönlendirildiğiniz bilet numarası ile lütfen yeniden Türk supportuna yazınız.

İyi forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 27 Ağustos 2018
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.