Support Sorunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve DOPİNGLİBEBE tarafından 1 Kasım 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Suporta mesaj yazdım 3-7deki bi tane albay için adamı 33 kere kestim pushing yaptık diyorum bana attığı cevap ne biliyormusnuz forumdaki bir modun açmış olduğu bot taramalarıyla iligli konu ben diyorum pushing yaptık başkası olsa banlarlar mantığım şu yöne gidiyor kimse kusra bakmasın ya bu insanlar para ile gemi banlatmıyor ya da işlerine gelmiyor

2.Bu support ekibini denetleyen biri varmı ?
    3.Supportu şikayet edebiliceğimiz bir yer varmı ?

2. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Doğru anlamış mıyım bir bakalım. Siz bir gemiyi 33 kere kesiyorsunuz sonra kendinizi şikayet ediyorsunuz banlanmak için doğru mu?

Yani art niyetli bir iş yapmışsınız karşıdaki kişi için.

Supporttan size cevap veren ben olsaydım bu hareketinizden ötürü size ceza verirdim. Bence şansınızı zorlamayın.

Sorularınıza gelince, evet supportu denetleyen birileri var. İsterseniz buradan yazın ister supporta yazın. Yetkililer görecektir şikayetinizi.

İyi forumlar.

3. Burda artniyet şu şekikde adam bot kullanıyor ben bu yüzden 33 kere kestim yoksa biri biriini o kadar kesmez

4. Ben hayatımda bu kadar mükemmel bir tespit, bu kadar köşeye sıkıştıran bir konu görmedim. Alkışlıyorum sizi...

O zaman çok basit bir soru arkadaşımızı 500 kere o gemiyi imha edebilir mi ?

Gerçi burada soru sormak çok saçma yazdığınıza göre o kişiyi defalarca, sınırsız kesebiliriz demektir :D

Her zaman üzerine basarak ifade ettiğim pushing konusunun can damarını arkadaşımız çok kısa bir örnekle bize verdi :D

Sayın arkadaşım bot kullanan bir oyuncu ne kadar net bir şekilde görülse de forumdan tutun destek birimi buna bir şey yapamaz ve bu bot kullanıyor anlamına gelmez durumunu gösterir...

Bakınız 33 kere imha etmişsiniz Bende ediyorum zaten apis zeus patlaması ne kadar güzel bir şey bir bilseniz :D

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 1 Kasım 2018
    DOPİNGLİBEBE bunu beğendi.
  5. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Siz o oyuncunun gemisinin kapanması için puşing yapmışsınız. Kural ihlalinde bulunmuşsunuz. Bot kullanan oyuncular için antibot sistemi var.

Forum üzerinden bu konulara müdahalemiz olmadığı için supporta tekrar yazınız.
    Nereye varmaya çalışıyorsunuz? 500 Kere de keser daha fazla da keser. Kesti diyelim ona da tamam. Bunu bir marifetmiş gibi oyun kurallarını ihlal ettiğini bile bile supporta "puşing yaptım"yazmak ve ceza almadığı için şikayetçi olması ne kadar doğru?

İyi forumlar.

xXTheMexXx bunu beğendi.
  6. Ben cevabımı aldım teşekkür ederim :) Çokta kolay oldu... Çok çok teşekkür ederim...

500 kere :D

7. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

500 Kere bir gemiyi kesince ceza almayacağınızı falan zannetmeyin onuda belirteyim de;)

İyi forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 1 Kasım 2018
  8. Merhaba,

Siz o oyuncunun gemisinin kapanması için puşing yapmışsınız. Kural ihlalinde bulunmuşsunuz. Bot kullanan oyuncular için antibot sistemi var.

Forum üzerinden bu konulara müdahalemiz olmadığı için supporta tekrar yazınız.

madem antibot sistemi var bu oyuncular banlanmıyor tarama olsa bile ne yani bu para karşılığı mı ban yemiyorlar yoksa babasının hayrınamı yapıyorlar kesinlikle kural dışı bir haraket değil bu almanya burayı görse utanır

9. kendi gemim olmadığı sürece keserim ne alaka ? yan hesabım değil sonucta oyunun kendisinin dikkat etmediği bi husus madem kesmemizi istemiyo banlasın normal oyuncu gelip 500 kere aynı yerde patlamaz

10. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Bot banlamalarını biz yapmıyoruz. Daha önce de forumdan pek çok kez duyurusu yapıldı. Bir önceki ban dalgasında maillerinize gelen duyuruda yeni bir ban dalgasının geleceği yazıyor. Yani merak etmeyin o oyuncular da cezasız kalmayacaklar.
    Şimdi konuyu istediğiniz yere çekmeyin. Belirli bir puşing sistemi var, o sisteme göre de ceza alırsınız.

Konu amacı dışına çıktığı için kilitliyorum. @DOPİNGLİBEBE Sizin de tekrar supporta yazmanız gerekiyor. Forum üzerinden müdahale edemiyoruz.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.