support tailemi çıktı ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve •GΞNΞЯÁŁ•ƒт•ŠUдЯΣŽ• tarafından 17 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ya yeter artık kaç gündür cevap bekliyorus ama cevap veren bir yetkili bile yok bıkrık usandık bu bu sorundan support yetkilileri tatildeyse bildiri yayınlayın delirmeyek:mad:

2. Merhaba ,

Eğer yoğunluktan dolayı gözden kaçtıysa olabilir fakat normalde en geç 48 saat içinde cevap gelir. Gün içinde tekrar anlaşılır şekilde bildiriniz.

İyi forumlar.

3. Aynı sorunu bende yaşıyorum. 48 saat içerisinde cevap gelmezse yasal bir hükümlülük söz kunusu mu acaba SMOD'um ?

4. Merhaba ,

Ben bu zamana kadar en geç 48 saat içinde mutlaka cevap almışımdır. Yani support'a yazıp cevap almadığım olmadı. Özellikle ilk zamanlar çok bilmediğim için çok sık support'a mesaj yollardım ve her zaman cevap aldım.

Yasal hükümlülük derken çok detayını bilemiyorum.

İyi forumlar.

5. Benim posta kutumla support ile görüşme kayıtlarım var hepsini toplasak 1.000 msj ı geçer. Kara listeye aldılar diye düşündüm ama 17 saat sonra cevap verdiler.Bu kadar süre sonunda zaten sorunumun çözümünü buldum. Hiç yazmaya tenezzül etmeseydim demiştim.

6. Merhaba ,

Şimdi support'a mesaj yolladığınızda 5 dakika içinde cevap gelir diye garanti veremeyiz. Zaten mesajlarda yoğunluğa bağlı olarak en geç 48 saat içinde cevap gelecektir diyoruz.

Ayrıca eğer sorunu çözdüyseniz sıkıntı yok demektir. :)

İyi forumlar.

7. modun sabahtan beri çetten küfür ve tehdit yiyorus serverde cm yok fotoğraf çekiyorus suppota atıyorus fakat cevap yok bu oyuncular küfür etmeye devam ediyo sizce bu adaletmi ?

8. Server ne ?

9. global amerika 5

10. Aynı durun tr4 de de yaşanıyor da ondan dedim. adam küfür ediyor gloablde açık açık

görevli CM yi en az 20 kere uyardım abatsızı diyorum sadece ben olsam yine iyi 3-4 kişi yazdı.CM hala bildirim atıyor. En sonunda ZEYBEK ve IRMAK admin olaya el attı. 30dk bekledik ama :mad:

11. Merhaba ,

Arkadaşlar support yoğunluğa bağlı olarak en geç 48 saat içinde cevap verecektir. Ayrıca bahsettiğiniz durum hakkında bilgim yok fakat bir aksaklık olmuş olabilir.

Forumda yapabileceğimiz birşey olmadığı için kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.