Support Ve CM Ler

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by -Gazi_27-, Aug 5, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. -Gazi_27-

-Gazi_27- User

sayın admin kardeşim aslında ben böyle bir konu açmayacaktım çette cm lerle ilgili çok sorun var normal bir cümle yazmaya korkuyoruz artık yan hesabımda normal düz bir cümle söyledim çette felanca klanda felanca oyuncu oyunda mı diye 7 günlük ban aldım ayrıca asıl gemimde anlamı kötü olmayan yabancı bir kelime söyledim yine 7 günlük çet banı aldım supporta yazdım 3 gün sonra cevap verdiler süre dolmasını bekleyiniz dedi oyuna girdim cm ye sordum dedim cm yabancı kelime yazmanın cezası ne kadar dedim 2 saat çetten yaasaklanırsınız dedi ben burda 7 günlük ban aldım support 3 gün sonra bana ban süresinin dolmasını bekleyiniz dedi çet adminlerine bildirdim durumu bana tekrar supporta yaz dedi ben tekrar supporta yazsam onlar mesaja cevap verene kadar çet banı açılır oyuncuları isyana getirmek için anlaşmışlar sanki

bu yazdıgıklarımı hangi forum admini en açık ve en anlaşılır şekilde açıklayacak ??

2. -Andromeda-

-Andromeda- Guest

Merhaba

Chatte Sadece Cm ler ban vermiyor ek olarak Cm lerin yanı sıra sistem de kendisi banlama yapabiliyor. Yazdığınız kelimeler yasaklı listesine alınmışsa eğer kelime bazlı olmadığından ban alırsınız bu gayet normal birşey. Chatte normal cümle yazabilirsiniz tabikide ama bu sizin normal anlayışınıza ve üslubunuza bağlıdır. Cm eğer bir uygunsuzluk görürse banlar. Ban açma konusunda ise demekki chat banını başka bir sebepten almış olabilirsiniz. Eğer chatte de bu forumdaki gibi bir üslup kullandıysanız birde tam bir tartışma ortamına denk geldiyseniz alabilirsiniz. Sakin Bir şekilde chatte konuşursanız emin olun ban almazsınız. Eğer cezanın haksız olduğunu düşünüyorsanız bunu iletebileceğiniz tek yer supporttur. Support ile iletişime geçerken sebebini de sorarsanız gereken cevabı vereceklerdir

iyi forumlar

Thread Status:
Not open for further replies.