Support ve Yardım

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by mesutple, Oct 8, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. mesutple

mesutple User

Selam,
    Bazı ödeme problemleri için Supporta başvurdum fakat gereken çözüm yapılmadı.Sorum şu ki nasıl herhangi bir oyun admini ile görüşebilirim. Sorunumu tekrar tekrar anlatmama rağmen support sürekli aynı ( kopyala yapıştır ) cevabını gönderiyor.

2. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Supporttan normalde iki adet mail gelmektedir.

Mesajı gönderdiğinizde ardından hemen gelen mesaj otomatik mesajdır ve gönderdiğiniz mailin ellerine ulaştığını belirtmek ve gönderdiğiniz maile ait Bilet numarasını belirtmek içindir.

Size gelen cevabın otomatik cevap olmadığından emin misiniz ?

Keyifli Forumlar

3. mesutple

mesutple User

Hayir Modum,
    Bana gelen cevap sürekli aynı.İlk mailin oto olduğunu biliyorum.Supportun bana verdiği cevap sürekli aynı.Support sorunumu halletmiyor. Tek çarem oyun adminleri ile görüşmek.

4. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Support ' da görüştüğünüz kişiler , Zaten Adminlerdir.

Forumda , Forum Görevlileri bulunur. Sorununuz tam olarak nedir ?

Keyifli Forumlar

5. mesutple

mesutple User

Sayın İstiklal ben sorunumu supporta yazılı olarak anlatamıyorum. Bana iletişim için bir yol gösterin.Ne bileyim herhangibir yetkili ile telefonmu olur, teamspeakmi olur hiç farketmez. Sorunumu yazılı anlatamıyorum.

6. Siz buraya anlatmayo deneyin dilerseniz biz toplarlayalim beraber? Bu arada mailinizde "gereksiz mailler" bolumunu kontrol etmenizi oneririm.

7. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Önerebileceğim tek yol Support ' tur. Adminlerin kişisel bilgilerini paylaşmamız , Takımın Kullandığı İletişim ve Grup kanallarını üyelere açmamız kesin bir şekilde yasaktır.

Zaten bu Kanallar üyelere açılırsa , kaos çıkar.

Hala sorununuzun ne olduğunu yazmadınız

Keyifli Forumlar