Support

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Thê`Blàĉk tarafından 1 Nisan 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Supporta nasıl mesaj atabilirim? Ödeme kısmına gelince mesaj yazabileceğim herhangi bölüm bulamıyorum?

2. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Support - Destek Ekip İçin

Yukarıda ki Linke ' tıklayarak , Support sayfasına ulaşabilirsiniz.

Ödeme ile ilgili sorunlar için ;

Soru Türü yazan yere tıklayın , aşağı doğru bir pencere açılacak.

Buradan Ödeme sorununu seçtiğinizde , sizi ayrı bir pencereye götürecek

Orada ki forumu doldurup , Ödeme yaptığınız şekli seçin ve açılan pencerelerden devam edin.

Keyifli Forumlar

3. Ödeme sorununa girince, mesaj yazamıyorum sadece formu gönderiyorum, EMA gelmedi bana bu 1tl lik kampanyadan, formu doldurdum gönderdim böyle bir mesaj almadık falan diyorlar. Mesaj ile belirtemez miyim?

Gönderdiğin kısa mesaj faturanda gözükmesinde rağmen hesabına geçirilmemişse, lütfen faturanın bir kopyasını bize gönder. Üzerinde alıcı, tarih, saat ve ücret yazılı olması gerekiyor.
    Faturuya yollamak için lütfen aşağıdaki linki kullan.
    Bide böyle bir şey diyor ama aşağıda link yok.

4. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

İlginç bir durum , dilerseniz bir de oyun sorunlarını seçip , Sorunu oradan izah ederek göndermeyi deneyin.

İD Numaranızı , Satın alım yaptığınız tarihi , kaç tane aldığınızı , Gibi detayları eksiksiz bir şekilde yazın.

Altına not olarak ; Ödeme sorunlarında yaşadığınız sorunu ilave edin.

Keyifli Forumlar

5. Oyun Sorunu kısmandan gönderdim EMA larımın gelmeme olasılığı yok umarım.

6. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Merak etmeyin , Öyle bir durum olmaz.

48 Saat içerisinde , Support size dönüş yapar. Onların alanı olmasa da onlar durumunuzu iletecektir.

Başka bir sorunuz yok ise , Konuyu Kilitleyelim ?

Keyifli Forumlar

7. tabiki, kilitleyin

8. *Cihan*

*Cihan* User

Merhaba,

Konu istek üzeri kilitlenmişdir

Iyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.