support

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by dur-vurma, May 4, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. dur-vurma

dur-vurma User

ban yemiştim 3 hafta önce supporta 20 kere nerdeyse yazdım hep bu cevap geliyor:
    Lütfen sıkıntınızı daha detaylı bir şekilde anlatın. Anlattığınız aksiyonları veya durumu lütfen tarih ve zaman ile belirletin.Hatta bu konuda bize ekte resimde yollayabilirsiniz. ve cm nin ban atma sebebi gm ve cm ismiyle çar actığınızdan dolayı hesabınızı kapatıyorum dedi sizce kaç gün ban atılmıştır fm lütfen kilit atma oyuncuların düşüncesini istiyorum

MaXiMuS likes this.
  2. MaXiMuS

MaXiMuS User

2,7,14,30 günden başlıyor. :) Adminin o anlık psikolojisine kalmış birşey. GİŞ kurallarında süre yazmıyor nede olsa :)

3. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Bizler buradan birşey yapamıyoruz bunu sizde biliyorsunuz lütfen id numaranızı ve server bilginiz ile supportta başvurunuz. Hesabınızın ne kadar kapalı kalacağına dair bilgi talep ediniz.

İyi Forumlar

4. Maximus kardes kısa bi konuşmamız mümkün mü acaba

5. zirve60

zirve60 User

BLACKCOBRA*BRS* isimli asıl hesabımın form banı bugun kaldırılması yazıyor modum lütfen yardımcı olurmusun.

6. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

İlgili şikayetinizi buraya yazınız lütfen.

İyi Forumlar

Thread Status:
Not open for further replies.