support

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by GAMERİK, May 11, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. GAMERİK

GAMERİK User

merhabalar supporta bir sorunumu bildirdim 3 gündür cevap verilmiyor teknik bir sıkıntımı

2. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Yoğunluktan dolayı geç verilebilir.

İyi Forumlar

3. GAMERİK

GAMERİK User

anladım normalde 1gün de felan verirlerdi ama 3günü aşdı ve bidaha yolladım mesaj verirler inş

4. *Asalet*

*Asalet* User

Merhabalar,

Yoğunluk olabileceğinden gecikmeler olabilmektedir,kısa zamanda size geri dönüş yapılacaktır,sabrınız için Teşekkür ederiz.

iyi Forumlar.

5. RaViper

RaViper User

Sayın asalet modum klanımdaki bi oyuncu bana oyuniçi mesajdan bi link yolladı bu link hesabı çalma gibi bi link olabilir bunun için supporta başvuru yapmayı düşünüyorum.Supporta yapacağım bu başruvuda hangi detayları vermem gerekir (oyun içi nick,hesap id vs.... ) ?

6. *Asalet*

*Asalet* User

Merhabalar,

Buradan Support ekibine nasıl mail atılacağı hakkında fikir edinebilirsiniz ,siz her ne olursa olsun güvenmediğiniz ve nereden geldiğini bilmediğiniz linkleri açmayınız.

iyi Forumlar.

7. Support diye 2 kişi var bana 3 günde 2 mesaj geldi aynı adam cevaplıyor :D Önceki mesajlarımdada hep aynı supportta adam kıtlığı var :)

8. -yasin500-

-yasin500- User

bendede öyle support 3 gündür mesaj atmıyor

9. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Mesaj yoğunluğundan dolayı geç cevap verilmektedir. Lütfen sabırla bekleyiniz.
    Konunun kilitlenmesi uygundur.

İyi Forumlar

Thread Status:
Not open for further replies.