Support

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ☼»Ŝ•Σ•R•F•R•İ•Ĉ«☼ tarafından 16 May 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Support yardımcı oluyor mu?

1. Evet

oy sayısı 8
    61,5%
  2. Hazır

oy sayısı 5
    38,5%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Supportta sorununu çözebilen kaç kişi var bu konuda yazsın bakalım anketide doldurursanız iyi olur.

2. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Fikirlerinizi almamız güzel ancak tartışma ortamı olmaması için şimdiden uyarıyorum. :)

İyi forumlar

3. Herkesin support hakkında düşüncelerini almak istiyorum modum tartışma olursa konuyu direk kapatmakta özgürsünüz :) Tartışma olsa zaten ben başlatırdım :D Hâla etkinlik bonusunun peşindeyim 19bin urim gitti ekipmanlar için.

sbbaşkan bunu beğendi.
  4. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Bana küfür eden biri vardı ( Ana sayfadaki Mesaj sistemi ) . Ekran görüntülerini alıp , Support ' a yolladım. Gayet düzgün bir şekilde ilgilendiler , ilgili kanıtları mesaj kutumdan silip silmediğimi sordular ve gereğinin yapıldığını bildirip , mesajları 2 hafta kadar muhafaza etmemi istediler.

Bunun moderatör olmam ile ilgilisi yok. Mesajları normal hesabımdan gönderdim. Moderatör olduğuma dair bir bildirimde bulunmadım.

Ayrıca Moderatör olmadan önce satın aldığım , Uridium da bir sıkıntı vardı. 330.000 Uridium aldığımda , 30.000 Uridium gelmişti. İlgili ekran görüntülerini alıp bildirdim , 6 Saat içerisinde geri dönüş yapıp , Uridiumları hesabıma aktardılar.

Support ' a siz sorununuzu düzgün bir şekilde attıktan ve tüm ilgili kanıtlarınızı sunduktan sonra , Support ' un size yardım etmeyeceğini sanmıyorum.

Sonuçta onlarda yoğun , Kalabalık ve karmaşık bir metin yerine okunabilir , Daha sade ve sorununuzu özetleyen kısa bir makale yazarsanız , onlarda daha çok yardımcı olabilir diye düşünüyorum.

Günde Kaç tane mail okuyorlar , Support ' a mesaj atarken , bunu birde sizin okuyacağınızı , anlayacağını ve cevap vereceğinizi düşünerek yazıp , gönderin.

Keyifli Forumlar

5. supporttan genel olarak çok memnundum ama büyük veba ünvanını alamadığımı söylediğim biletim cuma gününden beri cevap bekliyor hiç dönen olmadı:

hala mesaj yok

Son düzenlenen: 18 May 2015
  6. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Arkadaşlar hepimiz son derece başarı isteriz.Hemen cevap isteriz.Hemen sorunumuz çözülsün isteriz.

Ancak karşımızdakilerinde insan olduğunu makine olmadığını unutuyoruz.

Ayrıca bu kişiler bir sürü değil az sayıda kişi.Her olmak isteyen supporta admini olamaz.Support yetkilileri hesap kapatma ekipmanları silme ekleme gibi kritik yetkilere sahipki sayısı çok olsun diye gelişi güzel kişiler oraya verilemez.

Takıma yıllarca emek veren arkadaşlar sizlere hizmet veriyor.Her konuda daha anlayışlı olmamız şart.

İyi forumlar

7. 5 mesaj oldu modum etkinliğin başından beri sorunumu çözemediler. Hep aynı cevap her türlü yazmayı denedim resim attım, anladıkları halde kim uğraşacak diyerek hazır cevabı yolluyorlar. Son mesajıma da ne oldu bilmiyorum çöpte mi geziyor napıyorsa :D Ek bir mesajımda ise Alkilic'den şikayetçi olunca karşıda ki makine olmadığını anladım. Yoğunuz falan filan birazda özür yumuşatmaya çalışıyor. Bugün son mesajımı uzun uzun yazdım hâla aynı yollarsa ne deyim.

8. arada sırada yardım ediyolar canım o kadar şeyapmamak lazım :)

9. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Sıkıntınızın cevabını forumda aradınızmı acaba ?

Eğerki cevap forumda mevcutsa veya bir forum yetkilisi bu cevabı verebilecek yetkideyse support size cevap vermek zorunda değildir.

İyi forumlar

10. Forumda yok malesef. Sorunum mailime gelen etkinlik bonusunu alamama. Diğer serverlarda da yok. Gelmedi kısaca.

11. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Support ' a ne yönde mesaj atıyorsunuz ?

Eğer E - Bültenden gelen Ödüllü Bildirimler , farklı bir sunucuda ki hesabınıza aktarılıyorsa ;

Support ' a oynamadığınız sunuculardaki , hesaplarınızın kapatılması için başvurun. Bu sayede tek gemi olacağından , E - Bülten ' de sadece ana geminize gelecektir.

Keyifli Forumlar

12. Diğer servera gelmemiş ama. Şimdi diğer serverları kapatın desem ana serverı silerler olan bana olur modum. Bigpoint sayfasında hesabıma girince darkorbit server kaldırma işlemleri var ama olmuyor tr4 silmeye çalıştım hâla duruyor kendim halledemezmiyim?

Bir ara forumdan yazmıştım ana serverı belirtip yazın diye onu bile yaptım olmadı.

Son düzenlenen: 18 May 2015
  13. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Şöyleki ödüller en az vakit geçirdiğiniz serverlere teşvik olarak verilebilmektedir.

İyi forumlar

14. görevini düzgün yapan adminler az var bunlardn 1-2 taneside supportda gerisi bir işe yaramıyor.

15. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Allaha şükürkü bu tür düşüncelerin karşısında çalışan bir admin takımı var.İstesenizde istemesenizde :)

İyi forumlar

16. Modum diğer serverları nasıl silecem?

17. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Hesabınızı bigpointe kayıt ettirerek silebiliyordunuz bir zamanlar.Ancak oldukça riskli ve geri dönüşü olmayan bir işlem.

Supporta silinmesi için rica edebilirsiniz.Eğer yapılabiliyorsa onlar ilgileneceklerdir.

İyi forumlar

18. Şuan bigpointdeyim başka bir oyun vardı onu sildim :D Support yanlış silmesin yoğunlar birde. Hata yaparlarsa hesabımı geri verirler mi?

19. Merhaba ,

Giriş yapmadığınız yerler dursun biraz dikkat ederek normalde asıl oynadığınız server'a girersiniz. Sileyim derken daha kötü sonuçlara neden olabilirsiniz. :)

İyi forumlar.

20. Biraz önce ağzım açık bakıyordum adminim :D Bigpointi tekrar açmam ben :D

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.