Support

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ☼»Ŝ•Σ•R•F•R•İ•Ĉ«☼ tarafından 16 May 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Support yardımcı oluyor mu?

1. Evet

oy sayısı 8
    61,5%
  2. Hazır

oy sayısı 5
    38,5%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Geçmiş olsun. :D Dediğim gibi asıl oynadığınız server'ı biraz dikkat ederek sorunsuz seçebilirsiniz. Aslında zaten en son hangi server'daysanız o server'a direkt olarak giriş yapıyor. :)

2. 20082014

20082014 User

mail konusunda cevap veriyorlar ama yardim konusu 0 bu yuzden bende 0 puan

3. O gün bir soru sordum 6 gün sonra cevap geldi

4. Merhaba ,

Tekrar yazmakta yarar var sanırım. :)

Support tamamen özgür ve yetkileri sonsuz değildir. Merkez tarafından belirlenen belli kurallar dahilinde ve alanlarda yetkileri vardır. Yapabilecekleri şeylerde zaten yardımcı olmaya çalışıyorlar. Fakat biraz da anlayışlı olmak gerekiyor. Bir gün içinde o kadar çok mesaj alıyorlar ki yoğunluk yaşanıyor.

Olur olmaz bir çok konuda mesaj yollanıyor. Bu durumda support'a fazladan iş yükü oluşturuyor. Mesela gerçekten support'a yollanması gereken 100 tane olsa arada gereksiz 50 tane olsa toplam 150-200 civarı mesaja bakmak var bir de 300 civarı mesaja bakmak var.

İyi forumlar.

5. Sorunlarım geç te olsa çözülüyor genel olarak memnunum ben.

6. Merhaba ,

Normal koşullarda eğer fazla yoğunluk yoksa çok bekleme yaşanmıyor. Fakat eğer yoğunluk varsa gecikmeler v.b. sıkıntılar yaşanabiliyor. Gerçek hayatta bile kısa zamanda işinizi hallettiğiniz yerler yoğun olduğunda zorluyor.

İyi forumlar.

7. Bana atılan yanlış bann'lar (Evet , TR3 kalabalık bir server. Malum kurşun bazen sekebiliyor :D) için Support'a başvuruyorum o dakika içerisinde çözülüyor. Bence gayet iyi bir Supportumuz var.

Ha bu arada ben olayı çözdüm , ne kadar az oyun içi Bann alırsanız sanırım mesajınız o kadar değerleniyor ve çabuk yanıt geliyor.

Saygılar ...

- LOONIE TUNES | Crysantemum

8. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Konunuzu ayrıntılı ve anlaşılır bir şekilde ve bilgilerinizi açıkça yazarsanız sorunlar çözüm buluyor.

Keyifli Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.