Support.

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by demliçay123, Jun 16, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Support. neden geç cevap veriyor admınlerım Fm kardeşlerım ana gemıme giremıyorum lütfen yardımcı olurmısunuz 6 saat Support. cevap beklıyorum ama hala yok lütfen bana yardımcı olan kişi varmı

Last edited by moderator: Jun 16, 2015
  2. *Asalet*

*Asalet* User

Merhabalar,

Support en geç 48 saat içerisinde geri dönüş yapmaktadır,fakat yoğunluktan dolayı cevap verememiş olabilirler,belirtilen süre içerisinde cevap gelmezse size gelmiş olan Bilet numarası ile tekrar iletişime geçebilirsiniz.

iyi Forumlar.

3. burda yetkılı admınler bana yardımcı olabilirmı Support. yogun diyorsunuz ama baya benı bekletılecek .. lütfen yetkılı bi admın bana yardım ederse sevinırım FM kardeşim

Ben dun gece TiTan admını kestıgım için mı Gemıyı kapatılar yoksa Dun TiTan admını kesmiştımde analayamadım TiTan admın Bursaysanız lütfen yardım edermısınız

Last edited by moderator: Jun 16, 2015
  4. *Asalet*

*Asalet* User

Merhabalar,

İlk olarak alt alta mesaj yazmak yasaktır dikkatli olalım .

Bann cezaları veya teknik konular hakkında Adminler Forum üzerinden destek verememektedirler,Supporta yazdığınızda normal azami bekleme süresi 48 saattir,eğerki süre dolduğu halde yanıt alamadıysanız lütfen size gelmiş olan bilet numarası ile tekrar Support ile iletişime geçiniz,Bu tür konuları yetkili mercii Supporttur.

Konu cevaplanmış olup kilitlenmesi uygundur.

iyi Forumlar.

Thread Status:
Not open for further replies.