Destek Support.

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve dem_123 tarafından 18 Haziran 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. dem_123

dem_123 User

Support. neden geç cevap veriyor 48 saat nedir arkadaş sebepsiz yere gemılere banlıyorlar ve cevabida 48 samı alacaz artık yanlış bişi bence FM arkadaşlar gereksiz cevap vermeyın neden Support. cevabi geç verıyorlar onu soyleyın

bana kımse yardım etmiyor bu oyun sıkıcı duruma geldı artık darkorbit gercek ekibine ihtiyacı var bence

yeter artık

2. Merhaba ,

Gerekli gereksiz her durumda support'a mesaj yollanıyor. Böyle olunca 100 mesaja bakılacaksa sayı artıyor ve 300-400 mesaja çıkabiliyor. Hatta belki de daha fazla mesaj birikebiliyo.

Bu nedenle support görevlilerine fazladan iş yükü oluşturmaktadır.

İyi forumlar.

3. dem_123

dem_123 User

o zaman sizdede yetkı vardı sana bi id numarası atacam bu gemı inceleyın puşink ke mı giriyor sizden yardım istiyorum o zaman süportakı durumu öyleyse burdan barı yardım edin ıd numarasını atayım mı

ben iç savaştakı gemıyı kestımde puşik mı oluyor

4. Merhaba ,

Bizim oyuna müdahale etme yada hesap inceleme gibi yetkimiz yok maalesef. Forum alanından sorumluyuz.

Yeni Pushing Sistemi Hakkında

İlgili konuyu incelerseniz yardımı olacaktır.

İyi forumlar.

5. dem_123

dem_123 User

lanet gelsın ben puşink yapmadım aksı taktırde puşinkle ilgili hepsinı biliyorum size soruyorum iç savaştakı gemıyı kestıgınde puşik oluyor mı ve benım orda bi cikarım olmazkı puşink yapsaydım diş şerket üzerinde yapardım ... bence oyun da iyice saçmalıga gidiyor

6. Merhaba ,

İç savaşta olanlarda pushing olmaz ama tekrar diyorum şu anda ne şekilde oldu inceleme şansım yok. Support size yardımcı olabilir.

İyi forumlar.

7. dem_123

dem_123 User

çok tşkler ederım admınım ama şaçmalıga bak ben kendim iç savaştakı gemıyı kesmıyecekmıyım yada 3 den sonra birakacak mıyım bu ne saçma kural

8. Merhaba ,

Dediğim gibi hesabın incelenmesi ancak support tarafından yapılabilir. Forum üzerinden yapabileceğimiz bir şey yok maalesef.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.