Support

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by D-O-D-G-E-V-İ-P-E-R, Aug 24, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Merhaba arkadaşlar

Bu gün 3.50 tl ye 1 haftalık indirim paketi aldım fakat aboneliklerde 1 hafta olacağına 6 ay olarak geçmiş hesabıma.

Ödeme supportuna resimleri ile attım bu sorunu düzeltin diye. Fakat sorun yoktur diye ticket ı kapayıp duruyorlar.

Normal supportada böyle miktarda ürün satın almadığımı belirttim onlarda beni ödeme supportuna yolluyorlar.

Hesabımın karalisteye alınması , borçlanması veya kapatılması gibi sorumlulukları kabul etmiyorum supporta görseller sunduğum halde ticketı kapıyorlar ve sorun yoktur diye iddia etmektedirler.

Fatura bilgisi elimdedir ben bu miktarda bir şey almadım bu sürenin normal süreye çekilmesini istiyorum gereği yapılsın artık.

2. Merhaba ,

Alım işlemine ait makbuz , fatura , dekont v.b. belgelerin resimlerini de ekleyerek support'a durumu anlaşılır şekilde mesaj yazıp yollayınız. Forum üzerinden bir işlem yapamıyoruz.

İyi forumlar.

3. Hocam faturanın görselinide yolladım maile gelen fatura bilgisini yolladığım halde bunu diyorlar hatanin fotoğrafınıda attım.

Hala böyle bir sorun yoktur demekteler.

Adamlara her türlü bilgiyi veriyorum bu adamlar böyle sorun yok diyor peki niye sistem abonelik 2016 da bitiyor diyor ?

Supporta yolluyoruz kanıtlarla sorun yok diyor benim hesabıma bir şey olursa supportu sorumlu tutacağım bilginize.

Çünkü sürekli bir şey yok deyip ticket ı kapayıp duruyorlar.

Olayı güzelcede izah ediyorum bunu kaç defa dedim hala sorun yok diyorlar.

Last edited by moderator: Feb 13, 2016
  4. تأثير

تأثير User

6 aylık aboneliğin parası ödendi mi?

5. Ben haftalık paket aldım oda 3.50 tl parası ödendi fakat aboneliğe bakınca 6 ay olmuş bu nasıl oluyor ?

6. تأثير

تأثير User

Alışverişi kredi kartı ile yaptıysan aboneliği iptale basabilirsin böylece sonraki haftalar için ödeme durumunun önüne geçilmiş olur. 1 hafta sonra hiç bir ücret ödemeden abonelik devam ederse supporta yazmanın bir anlamı yok çünkü hesabını banlıyorlar garip bir şekilde. Önemli olan senin cebinden ekstra para çıkmaması.

7. Statu iptal yaptım yani yenileme olmayacak.

Fakat hala süresi bitmeden iptal edemiyorum.

8. Merhaba ,

Önce ki mesajımda söylediğim gibi forum üzerinden bizlerin yapabileceği bir şey yok maalesef. Tekrar gerekli belge ve kanıtlarınız ile support'a mesaj yollayınız.

İyi forumlar.

9. Hocam adamlar dediğim gibi sorun yok diyor ticket kapıyor ben ne yapayım ?

Sorunu bildiriyoruz belgelerle ticket kapanıyor.

10. SİSTEM

SİSTEM User

Sistemsel bir hata ile size bitiş tarihini o şekilde gösteriyordur şimdi sizin maillerinize sorun yok deniyorsa bunu hesaba bakmadan yazmazlar emin olun bakınız bu tür maillere her admin bakamaz ve bakan admine yönlendirme yapılır ve o admin sizin hesap hareketlerinizde bunu görmedi ve size sorun yoktur diyorsa emin olun sorun yoktur şuan sizin statü ve iptal kısmında neden 2016 yazdığını bilemiyorum fakat hesap hareketlerine bakmadan size cevap verilmez sizde olan hesap geçmişini kaybetmeyin ilerde sorun yaşarsanız yeniden gönderirsiniz yada aldığınız paketi iptal etmelerini isteyin fakat bu zor bir durumdur ve iptal işlemi yapılmayabilir bu yönde bir kez daha mail yollayın.

Ödeme ne kadar yazıyor ve kaç kere alınmış bir kere alındı maili geldiyse sorun yoktur ama bir çok kez mail ödeme alındı gönderdiyse sorun vardır.

11. 1 kere 3.50 tl yani ödemede sıkıntı yok nefes modum bu 2016 da bitmesi benim tuhafıma gitti.

Ben şimdi oyun sorunları support bölümüne bu indirim paketinin iptal edilmesi ile ilgili bir mail atayım mı ? Belgeleri saklamaya devam ediyorum.

12. SİSTEM

SİSTEM User

Bir kez alım gösteriyorsa bir kez alınmıştır ve yazmış olduğum gibi sistemsel bir durumdur sorun yok denildiyse sorun yoktur paket bitiminde devam ederse bir kez daha bu sorunu yazın ve paket alımım hala devam ediyor ben iptal ettirmek istiyorum diyebilirsiniz.

Ama ödeme bilgileriniz tabiki saklı kalsın ilerde lazım olabilir.

13. Ben bi yarın ödemeye gidip iptal ettireyim en sağlıklısı valla 3.50 tl için koca gemi uçmasın 26 lf4 6 havoc giderse evlat acısı gibi olur...

14. KANA-KAN

KANA-KAN User

Arkadaşlar bu gün bir hazarfen gemi ve 15 000 uridyum satın aldım, uri hesaba geçmesine ragmen gemi gelmedi,
    [​IMG]****

15. Hezarfen tasarımdır ve kullanmak için goliath gemisine ihtiyacın var. Goliath tasarımlarını bi kontrol et eğer gelmediyse supporta yazman gerekiyor.

16. KANA-KAN

KANA-KAN User

Tamam teşekkürler

17. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

İlk olarak id ve diğer bilgilerinizi hesap güvenliğiniz için paylaşmayınız.Ve sorununuz için buraya değil supporta başvurmalısınız.

Keyifli forumlar

18. KANA-KAN

KANA-KAN User

sonradan goli alsam hazarfen hakkım kalır sanırım

19. Her tasarım kalıcı istediğin zaman kullanabilirsin.

20. KANA-KAN

KANA-KAN User

evet oldu teşekkürler

Thread Status:
Not open for further replies.