Support ???

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Aydın_36 tarafından 10 Nisan 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Aydın_36

Aydın_36 User

Destek birimindeki elemanları işten mi çıkardınız ? Kimse ilgilenmiyor mu o birimle ? Gayet basit ve anlaşılır bir dil ile talebimi ilettim,benden istenen bilgileri de gönderdim fakat geri dönüş hala sağlanmadı ? Şu oyuna dair bir şeyde düzgün çalışsın arkadaş ne var ya ? Oyun donar,kasar,lag,lag,lag zaten hiç bitmez.Güçlü oyuncular oyun oynatmaz,oyun yöneticileri buna ses çıkarmaz.Botları artık biz söylemekten usandık.Forumda aradığın desteği bulamazsın.Mod'lar kafasına göre konuları oradan oraya taşır,işlerine gelmeyen kelimeler kullansak mesajları değiştirir,kendince cevaplar verip konuları kapatırlar.Support'un halide ortada işte. DO yönetimi ve Tr ekibi el birliğiyle güzelim oyunun sonunu getireceksiniz ya bakalım ne zaman ? :)

muh722 bunu beğendi.
  2. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Sırayla cevaplamak gerekirse Support yazdığınız mesajlara 2-3 iş günü içerisinde cevap vermek ile yükümlüdür, bu süre iş yoğunluğuna göre azalıp artabilir. Fakat anladığım kadarıyla sizin probleminizde devam eden bir süreç mevcut, ''İstenilen bilgileri gönderdim'' ifadenizden bu açıkça anlaşılıyor, ayrıca tecrübelerime dayanarak da şunu söyleyebilirim. Sizin bu durumunuz Merkez Ekib'e bildirilmiş ve onlardan bir cevap gelmediği sürece sizi bilgi verilemiyordur. Özellikle altını çiziyorum verilmiyor değil verilemiyordur çünkü cevap bekleme aşamasındadır bu nedenle lütfen sabırlı olun.

Ayrıca geçtiğimiz aylarda kronik hale gelmiş olan lag problemi çözüme ulaşmıştır, bu nedenle oyunda lag şikayeti bulunmamaktadır. Bulunduğunda ise burada ifade edildiği şekliyle Support'a iletmeniz gerekmektedir.

''Güçlü oyuncuların güçsüz oyuncuları oynatmaması'' ifadesinde bile oyun yönetimini karalayabileceğiniz bir ifade yoktur çünkü bu durum iki oyuncu arasındadır, ''sen bu oyuncuyu kesme sen de buna kesilme'' deme şansımız yoktur. Oyun içerisinde kurallara uyma çerçevesinde herkes serbesttir.

Botlar ile ilgili süreç devam etmektedir, taramalar ve banlamalar sistem tarafından yapıldığından sisteme dışarıdan müdahale söz konusu değildir. Ayrıca forumda destek alabilmek de sizlerin elinde olan bir şeydir. Gerçekten emek verilmiş yada gerçekten haklı olarak açılan konular gayet güzel destekler alabilmektedir.

Forumda aradığınız neyi bulamadınız çok merak ediyorum? Şunu açık yüreklilikle söylüyorum hiç bir ülkenin forumunda bulamayacağınız ilgiyi bizim forumda bulabiliyorsunuz. Ayrıca sağ üst tarafta yer alan ''ARAMA'' penceresiyle arandığında bulunamayan bir şey yoktur, kaldı ki üyelerimiz genelde orayı kullanmadan konu açtığınızdan konularına gerekli cevaplar biz tarafından ve zaman kaybedilmeden verilmektedir. Hiç bir forum görevlisi keyfi olarak sizin mesajınızı düzenlemez, konunuzun yerini taşımaz. Bu tamamen sizlerin forum ve bölüm kurallarına uymamanızdan kaynaklanmaktadır. Tabi ki yanlış bölüme açılan konu TAŞINIR, tabi ki forum kurallarına uymayan mesaj DÜZENLENİR.

Son olarak mesajı toparlayacak olursak birimimiz ne olursa olsun Darkorbit Türkiye Takımı olarak bizler görevlerimizi layığıyla yerine getiriyoruz. Eğer sistemde bir aksaklık olduğunu düşünüyorsanız buyurun ve bu takımın bir parçası olmayı deneyin.

İyi forumlar.

Son düzenlenen: 10 Nisan 2019
    Spinaci bunu beğendi.
  3. Aydın_36

Aydın_36 User

Ben talebimi dile getirdim,belge ve bazı bilgileri istediler gönderdim.1 hafta oldu ses yok.Merkez ekibe bağlı madem bu durum,zaman zaman bilgilendirme yapılamaz mı ? '' Talebiniz gerekli yerlere iletildi,şu kadar sürede geri dönüş yapılacaktır '' bu işte ya,şu mesajı görmek istiyorum.Süreç nasıl işliyor bilmek istiyorum.Bu da benim en doğal hakkım değil mi ? Sabırsızlığım bu tutum yüzünden işte,ne olup bittiğinden haberim yok.Belgeleri istediler gönderdim,hala cevap verecekler,arada bilgilendirme yap ya,nesi zor bunun ?
    ''Güçlü oyuncuların güçsüz oyuncuları oynatmaması'' meselesi oyun yöneticilerini karalamak için değil,oyunun geleceğine zarar veren bir durum olduğu için yazdım.Hangi sektörde iş yaptığınızın bir önemi yok,eğer sırtınızı var olan müşteri veya kullanıcılarınıza dayarsanız,o sektörde bir geleceğiniz olamaz.Yeni müşteri yada kullanıcı kazanmak zorundasınız,tabi sektörde ayakta kalmak istiyorsanız.Benim bahsettiğim tam olarak bu işte.Güçlü oyuncular,yeni oyunculara oyun oynama şansı tanımıyor,sistem de bu durumu değiştirmeye dair hiçbir şey yapmıyor,olay bu.
    Botlar konusunda çalışma yapılıyor madem,niye bizim haberimiz yok ? Eskiden banlama yapıldığı zaman burada duyurusu yapılırdı,siz en son ne zaman banlama yapıldı hatırlıyor musunuz ? Bunu konuda bir çalışma yapılıyor olsaydı eğer,haritalar Botlarla dolu olmazdı değil mi ? Eminim sizde oyun oynuyorsunuzdur ve yine eminim her oyuna girdiğinizde,haddinden fazla Bot hesapla karşılaşıyorsunuzdur.
    Forum konusundaki eleştirilerime dair haksız olduğumu düşünmüyorum.Sistemi eleştiren bir konu açıldığı zaman,içinde küfür veya hakaret olmamasına rağmen,konu içeriği sizler tarafından değiştiriliyor,hatta çoğu zaman başlıkları bile değiştiriyorsunuz.Bu 2 defa falan başıma geldi.Elimden geldiğince anlaşılır bir dil kullanmaya özen gösteriyorum,küfür hakaret hiç kullanmam,buna rağmen benim başıma bu geliyorsa gerisini siz düşünün işte.
    Ve son olarak,eğer sizler gerçekten ama gerçekten işinizi düzgün yaptığınıza inanıyorsunuz eğer,ben ne söylesem boş.
    Davetiniz içinde teşekkür ederim ama ben yanlış işleyen bir sistemin çarklarından olmak yerine,o sistem nasıl daha sağlıklı işler onun derdindeyim( derdindeydim daha doğrusu,artık değilim çünkü bıraktım ) Support ile olan görüşmelerim sonuca ulaşırsa eğer,artık eleştirilerimden tamamen kurtulmuş olacaksınız :)

4. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Sizden ricam her ihtimale karşı e-posta adresinizin spam kutusunu kontrol ediniz.

Eğer hala bir cevap bulunmuyorsa, lütfen ticket No buradan bize mesaj olarak belirttin.

Oyunda yapılabilecek her türlü güncelleme gelişmekte olan oyuncuları olduğu kadar, full hesap sahiplerinede etki edecektir. Oyun geliştiricileri bu durumun farkında ve bir çözüm üzerinde çalışmaktadırlar.

Bot sorunun çözüleceği günü sabırsızlıkla beklediğimi belirtmem gerek. Ne yazik ki, sabırsızlıkla beklemek dışında bizlerin yapabileceği bir şey bulunmuyor.

Forum kurallarında ve GİŞ’te belirtilen nedenlerle konulara müdahale yetkimiz vardır. Kurallara uymayan içerikler bu nedenle düzenlenmektedir.

İyi forumlar.

muh722 bunu beğendi.
  5. Aydın_36

Aydın_36 User

Paradoks Bot konusunda 10 yıllardır bir şey yapılmıyor,yada tamamen o sistemi ortadan kaldıracak bir şeyler yapılmıyor,o yüzden boşuna bekleme,çünkü artık Bot konusu DO yöneticilerinin çözebileceği bir sorun değil.Şuan tarama yapıp Bot kullananları banlamaya kalksalar,oyunda kimse kalmaz,yada çok az oyuncu kalır.DO yönetimi bunu bildiği için bir şey yapamıyor.Artık öyle bir noktaya geldi ki,banlama yapmak,oyunu kapatmak gibi bir şey olacak onlar için.Artık çok geç yani...
    Bu arada hani işinizi düzgün yapıyorsunuz ya,biri bana söylesin şimdi,ben yaşadığım sorunu dile getiren bir konu açıyorum,o konu '' sohbet '' bölümüne taşınıyor.Şimdi bu gerçekten işini düzgün yapmak mı oluyor ? Evet Manitu sen haklıymışsın,gerçekten ekip olarak layıkıyla yapıyorsunuz işinizi :)
    Başarılar ;)

muh722 bunu beğendi.
  6. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Takım arkadaşım .Paradoks. sizden Ticket Numarası isteği için konuyu bu bölüme taşıdı çünkü support ile yapılan görüşmelerin içerikleri kadar numaraları da özeldir ve paylaşılması YASAKTIR. Fakat siz çözüm aramaya değil kaos ortamı yaratmaya çalıştığınızdan an itibariyle konu eski yerine taşınacaktır. Ve tüm üyelerimizin görmesi adına şu görseli paylaşıyorum.
    Aydın.png

Evet kıymetli forum sakinleri, yalnızca 2 mesaj yukarıda şu ifadeleri kullanmıştı Aydın_36 arkadaşımız;
    Görselde de açıkça görüldüğü üzere 9 Mart 2019 tarihinde açtığı ve cevap aldığı mesajı 13 Mart 2019 Tarihinde kendisi değiştirmiştir. Ayrıca Moderatör İşlemleri incelediğinde konuya hiç bir moderatörün müdahale etmediği fakat konu başlığının da mesaj içeriği gibi ''...'' şeklinde değiştirilmiştir.

Ayrıca Support ekibimizden aldığım bilgileri de eklemek istiyorum;
    Amaç üzüm yemek olduğu sürece bizler burada hizmetindeyiz, fakat bağcıyı dövmeye kalktığınızda gerekli cevaplar verilir ve gerekli işlemler uygulanır.

Konu gerekli cevaplar verildiğinden kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Son düzenlenen: 10 Nisan 2019
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.