Support

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve KuRaLSıZ tarafından 19 Eylül 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. KuRaLSıZ

KuRaLSıZ User

bunedir arkadaşım gemim ban yedi yan hesap bağlı mailde iletişim geçiniz diyorlar gemim zaten ban yedi nasıl iletişim geçirecek 4 kezdir supportta mesaj atıyorum bi türlüdür adminler yardımcı olmuyor böyle oyunmu olur bunedir yaw sıkıldım öğrenmek istiyorum cevapta yok ...

2. Richie

Richie User

3. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Ceza alan hesabınızın kayıtlı olduğu e-posta adresi üzerinden support ile iletişime geçmeniz gerek. Aksi halde hesap sahipliği doğrulanamadığı için hesap hakkında bilgi paylaşılmaz.

4. smoonrise

smoonrise User

Anasayfanın en alt kısmında '' Support '' kısmına tıkla hesap girişi yapmadığın için normal giriş yaptığından biraz farklı çıkacak support yazışma kısmı sana '' Kullanıcı ve Uye-İD '' ister hesabının kayıtlı olduğu mailden eski support ile yazışma maillerinden bu bilgileri bulabilirsin böylece ban aldığın hesabın ile iletişim kurmuş olursun .
    Buarada bug ve bot banlaması yok bugün itibari ile bir ceza aldınsa büyük ihtimalle pushing (malum etkinlik onu yapıyorsan bu hataya düşmüş olabilirsin ) yada chat üzerinden yazdıkların sebebi ile kural ihlali olmuş hesabına ceza uygulanmış olabilir tabiki asıl cevap support gelen mail de olur geçmiş olsun şimdiden .

5. bir ara şöyle bir durum olmuştu. Mart ayında supporta chat banım için yazmıştım durumu falan anlattım vs vs supporttan mesaj bekledim 2 gün sonra bana gelen mesajdan sonra 1 aylık ban yedim sebebi ise o kadar saçma bir durumdu ki sonradan da yazmaya korkar oldum supporta

6. KuRaLSıZ

KuRaLSıZ User

Yemin ediyorum ki bu oyunu 10 yıldır oynadım hiçbir adminlerde ve teknik ekiplerde 1 kere azcıcık bile destek verecek görmedim hayatımda hiçbir adminlerde bana destek verecek olmadı 2 gemi çalındı buda 3 ncü de ban yedim sıkıldım ya bu adminler benim gemide ne istiyor bi türlü oldu anlamıyorum gerçekten anlamıyorum . Chatte adamlar küfür ediyor bana ve şikayet edince direk gemini banlattılar bana neden destek vermiyorsunuz kötülere destek veriyor ...

7. Richie

Richie User

Kardeş senin gibi buraya gelip neden ban aldım diye isyan edenleri çok görüyoruz. Sonra geliyor bir yönetici her şeyi ortaya döküyor sessiz sessiz kayboluyorsunuz. Hesap paylaşımı, tehdit etme, pushing birçok sebep var. Yani durduk yere neden bir oyuncu oyundan atılsın

8. smoonrise

smoonrise User

Chatten yazılanlar ile gemi banlanması belirli kurallara bağlı muhtemelen sen sana edilen küfürlere karşı tehdit ederek karşılık verdin buda direk hesap kapama cezası olarak sana geri döndü , küfür hakaret gibi durumlarda hesap kapama yapmıyorlar chat sınırsız ban alıyor diye biliyoruz zaten sebebi ile gerekçesi ile açıklamayı support yapmıştır sana mail attıysan . Gemi çalınma olayı içinde keylogger yemedin ise geminin şifresini birileri paylaşmıyorsan olmadık linklere tıklamıyorsan oyun içi oyun dışı pek çalınma olayı yaşama ihtimalin yok . Genelde gemisini paylaşıp kapı yaptıran hesabı kastıran yada al biraz savaş diyen kişilerin klanından yada aynı tsdeki arkadaşlarında kaynaklanıyor bu gemi çalınma olayları bunlara dikkat et derim ben konu menfaat olunca kim dost kim düşman hiç belli olmaz hele bu oyunda çok hızlı taraf ve dost değişen çok aklında bulunsun .