Support

Konusu 'Genel Konular' forumundadır ve esat0074 tarafından 31 Ocak 2024 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. esat0074

esat0074 User

Hocam niye kapatıyorsunuz anlamıyorum yardım talep ediyorum mağdur durumdayım neyi anlamıyorsunuz.
    Aldığım mesaj tamamen otomatik cevaptır verdiğiniz cevap tatmin edici değil ve cezalara ve kurallara göre aldığım ceza adil değildir bildireceğim kimse yok veya yetkili olarak konuşabileceğim birisi yok mudur koskoca tr sunucu adminleri ile şu ticket'imi lütfen tekrardan inceleyip konuşabileceğiz bir ortam yerine de kabulum dc/ts/skype her nerede konuşmak isterseniz lütfen gelin 1. banımda direk perma atmak nedir Allah için. [Ticket#2024013137002306]

2. SELGAE

SELGAE Guest

Merhaba,

Size verilen cevaplar otomatik cevap değildir. Biz kendi elimizle yazıyoruz ve size bilgilerimizi aktarıyoruz. Bir süre daha iletişime geçilmezse bize özel mesaj atınız.

Forum kuralları dahilinde lütfen ısrarlı bir şekilde aynı konuları açıp durmayınız. Tekrarında işlem yapmak durumunda kalacağım.

İyi forumlar :)

3. sindbadmoscow.

sindbadmoscow. Community Team Team Darkorbit

Merhaba,

Forum, teknik destek ile ilgili yazılarınız için bir yer değildir. Onun dışında, konuyla ilgili son attığınız ve numarasını vermiş olduğunuz bilete cevap verilmiştir. Sürekli aynı konuyla ilgili bilet göndermeniz konu ile ilgili neticeyi değiştirmez. Lütfen bu konuda forumu meşgul etmeyiniz.

İyi akşamlar..

.Hakan. bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.