support

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ▬TЦΡΛC▬ tarafından 30 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. merhaba ben supporta mail attım fakat doğrumu hala tereddütteyim. Doğrudan mail adresimden attım. Otomatik bir cevap geliyordu , bu mesaj türkçe oluyordu bu sefer ingilizce gelmiş bir sorun olurmu?

gönderilen mailim

Bana ingilizce geldi cevap türkçe geliyordu

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 30 Haziran 2014
  2. _-vurgun-_

_-vurgun-_ Guest

Merhaba

Kulandğınız net ingilizceye dönmüş olabılırmı yada çevirisini yapın otomatık cevaptan supportan gelen mesajjı okuyun turkçemı ıngılızcemı

Keyifli forumlar

3. Modum daha önceki mesajıma gelen türkçeydi ama bu otomatik cevap ingilizce geldi. ( tarayıcıdanda olabilir ) İngilizce olması Sorun değilde bu yani cevaplarlarmı yanlış yeremi gitti acaba?

Birde oyunun içinde ticket formundan yollamadım e-mail adreslerine yolladım bir sorun olurmu acaba?

Birde bu mail ulaştığı anlamınamı geliyor?

4. KΛЯTΛŁ

KΛЯTΛŁ Guest

Merhaba;

Açılan pencereden aşağıdaki Support kısmına tıklıyoruz.

Daha sonra aşağıdaki resimdeki gibi bir sayfa açılacak.

ÖRNEK MAIL :

Supporta bu şekilde mesaj atmanızı tavsiye ederim öbür türlü bahsettiğiniz gibi aksaklıklar olabiliyor.

Keyifli forumlar

▬TЦΡΛC▬ bunu beğendi.
  5. [
    Modum oyuna giremiyorum zaten server değiştirirken bug oldu.Sorunum o şimdi tekrar bu şekilde mail atarsam problem çıkarmı mesela yine mail atmış olucam beni engellemesinler.

Az önce forumda filetişim formu linkini buldum şimdi tekrar bu şekilde yolladım.Teşekkürler.

Türkçe otomatik cevap geldi modum teşekkür ederim yani ilgilenicekler değilmi?

Son düzenlenen: 30 Haziran 2014
  6. Merhaba ,

Başka bir hesap açıp o hesap üzerinden bug'ta kalan hesabınızın bilgilerini yazarak durumu anlaşılır şekilde support'a bildiriniz.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.