Support

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by HadiCnmSende{HCS}, Aug 19, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. bu support cvp vermedi vermiyorda.

Şimdi bana küfür hakaret ya da daha ağır söz etmeden 30 gün ban aldım bu 30 gun ban neye gore atılıyor ?

2. Merhaba ;

Chat sisteminden bahsediyorsunuz sanirim, bazi yasakli kelimeler vardır. Bu kelimeler kullanıcı guvenligi icin gereklidir. Yasakli olarak düşündüğünüz herhangi bir kelime kullanmis olabilir misiniz?

Keyifli Forumlar.

3. Kesinlikle eminim. Eleştirdim Cm ve adminleri daha once attıkları ban icin ama hakaret ve küfür yoktu. Neyse DO TR chat ekibi faşizme dogru kayıyor. Anlaşılan. Tşkler modum. Modlar olmaza bu hayat cekilmez...

4. Ban aldiginiz da "Sistem tarafindan belirli bir süre yasaklandiniz" yazisi var ise chat sistemi sizi otomatik banlamistir. "Administratör" yaziyorsa CM veya Admin banlamistir, buna da dikkat etmek gerekiyor, hemen önyargılı yaklasmayin. Bu herhangi bir küfür veya hakaret olmasi gerekmiyor "bot, sifre" gibi kelimelerde ban almaniza sebep olacak kelimelerdir. Support yogunluga bağlı olarak 48 saat icerisinde size geri dönüş yapacaktir. 48 saatin sonunda cevap alamazsaniz tekrar yazma hakkiniz da mevcut.

Kilitlenmesi uygundur.

Keyifli Forumlar.

Thread Status:
Not open for further replies.