Support

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by αтαкαη-вєу, Aug 23, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Merhaba

Nedense 2 Günden Beri Support cevap vermiyor 3 tane ticket attım 4. atıcam neden cevap gelmediğini söylermisiniz ...

2. Support yoğunluğa bağlı olarak geç cevap gönderebiliyor.

Ticket attığınızda size bir mail gelir , O Mail ' de ticket numarası yazar. 2 Gün bekleyin cevap gelmez ise Ticket numaranızı yazarak , size ticket gönderdim inceleyebilirmisiniz şekilde ikinci bir ticket yollayın

Üst üst ' e aynı ticket ' i defalarca gönderirseniz , Spam gibi olur. Bu sefer hiç bakmazlar.

İyi forumlar

3. Merhaba ;

Support yoğunluğa bağlı olarak en geç 48 saat içerisinde size geri dönüş yapacaktır. Art arda bu kadar çok ticket atmanızı da önermiyorum. Spam olarak algılanıp hesabınız kara listeye alınabilir, bu sefer Support'a hiç ulaşamazsınız.

Keyifli Forumlar.

4. ___apache

___apache User

support bu aralar çok yoğun sanırım.ben oyunda bug buldum. bunu düzeltmeleri için supporta ticket attım. üstünden 3 gün geçti ama bugun nasıl olduğunu dahi sorup geri dönüş yapmadılar. o yüzden bende tekrar ticket atmadım. bana dönerlerse bende geç cevap vereceğim:D

5. -Andromeda-

-Andromeda- Guest

Merhaba

support şu aralar baya yoğun ama ilerleyen günlerde bu sorun çözülecektir lütfen sabırla bekleyiniz

iyi forumlar

Thread Status:
Not open for further replies.