support

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve 71VesseLam75 tarafından 16 Kasım 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. saygıdeger adminim supporta yazdım dun ticarette aegs bastim 636 milyon credim gitti gemi gelmedi supporta izah ettim balans bakmasini istedim hesabinizi inceledim soruna rastlamadim dedi fakat balansimda teklif verildi 636m credi yaziyor ve ticarette hic bir seye basmadigim gozukuyor olan benim credime oldu

2. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Bizim bu konuda forum üzerinden yapabileceğimiz bir şey maalesef bulunmuyor.

Diğer konunuz dada belirttiğim gibi bizim hesap üzerinde inceleme yada işlem yapma yetkimiz bulunmuyor.

Yapılan son güncellemeden sonra ( Sınırsız Cephanelik Güncellemesi ) Açık arttırma saatleri de değişmişti.

Belki ondan dolayı gelmemiştir.48 Saat bekleyiniz eğer kredi geri verilmez ise durumu Support ' a izah ediniz.

Forum üzerinden yapabileceğimiz bir şey maalesef bulunmuyor

Kilitlenmesi uygundur

Keyifli Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.