SUPPORTA BURDAN SELAM !

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve tikitaka tarafından 13 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. tikitaka

tikitaka User

öncelikle kolay gelsin demekten sıkıldım nedeni ise geçen salı günü benim herhangi bir serverda 2. sırada hesabımın gereksiz uyduruk şeylerden dolayı kapatılması cidden yeter 6 gün oldu adam gibi bir cevap vermiyorsunuz konuda haklıyım ya bu mesaja adam gibi cevap verirsiniz yada dava açmayı düşünüyorum. neyse yine ben derdimi anlatayım belki adam gibi bu sefer cevabımı alırım. uyduruuk dediğim hesabımın kapatılma nedeni hesabımın satılıp veya hediye edildiği yönünde şikayet gitmiş bu kadar basit mi o kadar yıl emek verdiğimiz hesabı kapatmak adamlar pvpde kutu topluyor botla normal yaratık kesiyor botla bunları bildiginiz halde banlamıyorsunuz ama benim hesap ne satıldı ne hediye edildi bugüne kadar bu tamamen komplo hadi satıldı diyelim hiç mi düşünmüyorsunuz hesabın msn aynı uri vip indiirim vb seylerle cekilen tel ve ıp adresi aynı hersey aynı iken hiç sorup sormadan arastırmadan böle bir hesabı kapatıp üstüne 6 gündür bu 10. sorum haala ne zaman acılcagı ve belli ceza alcaksa veya tp serefte düşüş yaşarsa haksız yere en kısa sürede tazminat davası acacagım ne kadar anlayısla karsılasak olmuyor işinizi adam gibi yapsanız bunlar olmaz biraz empati kurun sizden bunu istioyorum her neyse benim sölemek isteidğim bunların cevabını tek tek ayrıntılı sekilde istiyorum o kadr emek para yatırdık istediğim şekilde yürümez ise dava açar hesabımı düşünmeden tazminatımı alırım.bu konuyu öncedende açmıstım adminlerin görüşlerini alacakken konuyu kitliyorlar. bu mu emeğe saygı anlayamıyorum? degerli arkadaslar siz beni anlarsınız sizin yorumlarınızı bekliyorum. herkese simdiden teşekkürler..

2. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

İlk olarak buradan ne yorum yaparsak yapalım ne dersek diyelim buradan birşey yapamayız.Elimizden birşey gelmiyor.Tekrar tekrar açmaya devam ettiğiniz için forum üzerinden de ceza alabilirsiniz.Bir hata yapılmış olabilir ya da bir oyuna kurban gidiyor olabilirsiniz bunu bilemeyiz.Bu konuda söz sahibi olan ve incelemesi gereken yer supporttur.Bunlar için supporta cevabını öğrenmek istediğiniz soruları ayrıntılı bir şekidle sorunuz.Üzgünüm ama konuyu kilitliyorum.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.