SUPPORTA HAKKIM HARAMDIR

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -Gazi_27- tarafından 6 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. -Gazi_27-

-Gazi_27- User

anlamı kötü olmayan yabancı bir kelimeden dolayı 7 günlük sistem banı aldım...
    yazdıgım yabancı kelimenin anlamı: çok yaşa

Sistem: 02-08-2014 tarihinde saat 17:51:18, 7 Gün(ler) süresince çikarıldın. Tekrar 09-08-2014 saat 17:51:18 zamanında giriş yapabilirsin.

Normal çet kuralı:

12. Türkçe dışındaki dilleri kullanmak yasaktır !
    Cezası: BANN ( Yasaklama) 2 saat Chatten Yasaklanırsınız !

supporta hakkımı aramak için mail attım ban süresinin dolmasını bekleyiniz diye cevap geldi.... Cm ye sordum yabancı kelimenin cezası 2 saat dedi... ben tekrar mesaj attım yabancı kelimenin cezası 2 saattir diye ve gelen cevap aynı gereken açıklamayı yaptım dedi ben tekrar forumdan çet kurallarını buldum linki ile üst tarafta yazdıgım kurallı yolladım dedim ki; burda gereken tüm açıklama açıkca verilmiştir adil ceza ne ise onu uygulayın dedim gelen cevap: bu konuda gerekli tüm açıklamaları yaptık, en son yolladığımız cevap halen geçerliliğini korumakta.... ardan 4 gün geçti ve halen açmıyor çeti forumda yapılacak birşey yapılamayacağını çok iyi biliyorum onun için buraya kasıtlı bir şekilde mesaj attım ben forumda o admini daha üst makamlara şikayet etmek istiyorum ama nasıl ve nerden şikayet talebimi yapacağımı bilmiyorum eğer forum adminleri biliyorsa bana linkini yollasın ben ordan şikayet dilekçemi yazmak istiyorum o adminede hakkımı helal etmiyorum 2 taraftada elim yakasında olacak bizleri böyle madur durumda bıraktıkları için kendilerinin bizden daha yüksek bir makamda bulunup kendilerini gurur meselesi yaptıkları için forum adminleri bu konuda bişe yapmaya yetkiniz yok ama ben yinede şikayetimi burada bulunmak istedim ister böyle bir konu açtıgım için bana ban atın ister atmayın durum böyle bire bir eger ki farklı birşey söylemişsem burda o zaman o adminin eli benim yakamda olsun bunuda buraya yazmamın nedeni başka oyuncular görsün de suportun nasıl birşey oldugunu anlasın diye...

saygılarımla...

2. Cloud

Cloud User

Sürenin dolmasını beklemekten başka yapabileceğin bir şey yok malesef

İyi forumlar

3. Normaldir menim mail adresime de etkinlik kodu veya linki gelmiyordu 6-7 kez supporta yazdım ama biri düzün bi cevap vermedi artık eski Adminler ve Cmler yok acemileri alıyorlar onlar da herşeyi karıştırıyor bi çözüm bulamayıp oyuncuları değişik konulara yönlendiriyorlar…

4. Nefes

Nefes User

Merhaba

Arkadaşlar lütfen biraz daha sakin chat kuralları dahilinde Tr serverlarında yabancı kelime bir kötü anlam teşkil etmesede maalesef yasak şunuda unutmayınız sistem bazı kelimeleri yabancı olarak nitelendirdiği için otomatik olarak banlayabiliyor supporttan cevap alınmış verdiği bilgi doğrultusunda bizlerin yapabileceği maalesef bir şey yoktur.

Aklınıza oyun dahilinde bir soru takılır ise önce forumda forumda halledemediyseniz lütfen sonrasında supporta yazınız.

5. Nefes

Nefes User

Merhaba

Şikeyetlerinizi kanıtlarınız ile bildirmelisiniz size burada bunu yazdınız diye ban atılmayacaktır ama biraz daha sakin olmalıyız.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.