supporta memnuniyeti

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve .andreadoria. tarafından 16 Nisan 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
    • Sayın adminlerim [Ticket#2017041637009613] üzerinden aldığım ban ve gerekçesini yazarak şikayetimi bildirdim ki zira bir oyuncunun bilmeden kaçan yaratığınız kestiğim için özür dilememe rağmen VOLTRON nickli oyuncudan hırsız damgasını yememle başladı sıkıntım resmi çekerekte attım supporta,ne admin ne cm hiç bir işlem yapmadı adam bana hırsız dedi uyardım devam etti sert dille anlattım devam etti karşısında çocuk olmadığını ifade ettim olmadı ve ben ona kızınca ban yedim he inanın ban yemem çok büyük problem değil haksızlığınız problem ..Sayın support admini bana
    • Oyunucunun Bir kanıtı Olmadığı Sürece Gerekli bir işlem yapılmaz die cevap verip olayıda gayet güzel kapattı bumu adminlik bumu adalet bumu chet düzeni her önüne gelen hakaretmi edecek üzgünüm ama sizler bizlere hakaret ettirip ilgilenmemeklemi görevlisiniz

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 16 Nisan 2017
  1. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Chatte bu tür sorun yaşadığınızda ekran görüntüsü alarak ve o hakareti yapan oyuncunun profil linkinide ekleyip o şekilde başvurabilirsiniz.

Yazışmalar incelenir gerekirse işlem uygulanır.

2 konu açmışsınız bunu kilitliyorum.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.