Supporta Mesaj Attım 2 Gündür Cevap Yok Artık ilgilenen !!!

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve nomed68 tarafından 10 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. nomed68

nomed68 User

Chat fotoğrafı attım supporta birde diyorsunuzki chat fotoğraf şikayetlerini bildiriniz atıyoruz cevap gelmiyor nerde hizmetiniz birileri haksız yere kasılsın kazansın biz burda 5-10 saat oyun oynayalım onun 1-2 saat oynadı oyunu anca karşılıyoruzz ve ben bunu supporta bildiriroyrum cevap yok !!!!!! nerde hizmet adminler moderatörler cevaplarınızı bekliyirom gerekirse burda paylaşırım gerekirse 10 defa supporta paylaşırım ama cevabınızı yollayın artık yollayın!!!!!

ya şuraya bile bakmıyorsunuz ya valla diyecek bişey bulamıyorum burda bile kaç saat cevap vermenizi bekliyorum göreviniz nedir sizin adminler artık şu sorularmıza yanıt verin yanıt

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 10 Ağustos 2014
  2. Merhaba ,

İlk olarak sakin olmaya çalışın.

Support'a mesaj yolladığınızda size otomatik mail gelir ve Ticket ( Bilet Numarası ) yollanır ayrıca mesajınızın ulaştığını gösterir.

Daha sonra ise support'un yoğunluğuna bağlı olarak en geç 48 saat içinde cevap gelir. Hafta sonları bazı konularda merkez'den direkt destek alınması gerekiyor ve bu nedenle hafta içine kalabiliyor. Pazartesi yanıt gelmezse uygun bir şekilde tekrar bildiriniz.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.