Supportada yazdım burayada yazıyorum.

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve DeadMauz tarafından 18 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. DeadMauz

DeadMauz User

az önce b02 ye 20m bastım(adım kadar eminim hatta sayfayı yeniledim b02 de ismim yazıyordu)
    ödül yerine baktım ve mcb 25 kazandım. okadar sevindim ki(!).20 m e mcb25 çok güzel. supporta yazdım neymiş efendim sorun sizde sistem hatası değil sistemden kaynaklansa düzelirdi.kaç haftadır adamlar kalkan sorunu miss sorunu diyor düzeltemediniz bu nasıl düzelsin? ben de aldığım 1000 x2 le kaldım. zaten 1 aydır boş boş geziyorum hic bir şey yapasım yoktu. oyunu bırakıyorum böyle devam ederse oyuncu kaybetmeye devam edeceksiniz.

siz 5 iris bir gemiden tr3 te 20m kasmasını kolay sanıyorsunuz :) bilenler bilir anlatmaya gerek yok. 10 tallondan 5 ini ya düşman çalıyor yada güçsüz olduğum için şirkettekiler çalıyor. biz napalım şimdi ayda bir alduğum 11 liralık premiumla fullenmeye çalışıyorum ama oda yok. illa basalım parayı fullenelim

2. ÇORBACI

ÇORBACI User

Bazen oyun saçmalıyor ama elinizde kanıt olmadan yapabileceğiniz birşey yok bende 34 ay önce spectrum kazandım ama gemi gelmediydi elimde kanıt olduğu için support 5-6 gün sonra gemiyi verdi kazanan ben görünüyordum oradan yırttım.

3. Merhaba,

Eğer siz kalkana bastıysanız size mcb-25 vermesi imkansız. Geçmişten ihalenin kazananlarına bakın. Eğer mcb-25 kazandığınız gözüküyor ise kalkan diye mcb-25'e basmışsınızdır.

İyi forumlar.

4. DeadMauz

DeadMauz User

evet ben 3yıldır oynuyorum ve mcb25 kalkana çok benzediği için yanlış basmışım. neyse

●BMW●M●POWER● bunu beğendi.
  5. Merhaba ,

Konu çözüme kavuştuğundan kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.