Supportan Gelen msj

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve KaLiTeLi•MaNyAk[34] tarafından 14 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. fenomen Modum Benım 5 gun once hesabımı calmaya calsın bırısı benım gemımı kapattırdı bende gemımım butun bılgılerını verdım supportan gelen msn da
    1. Savcılıktan tutanak belgesi hesabınızın çalındığına dahir
    2. Renkli kimlik ve kredi kart fotokopisi

renklı Kımlık fotokobısını tmm verırım kolayama ben gemıme vıplık cektıgımde telefon yoluyla cekmıstım hesabıma Aradan 1 at gectı benım bı lımıtten sonra msj sılınıor otomatık onu nasıl yapa bılırım 2 cisi ıse savcılıktan tutanak bılgısı almak ıcın bı ucret verıyormuyum acaba ılk defa basıma gelıyor sız admınlere sora bılırsınız hıc deyılse zahmet olmazsa yardımcı ola bılırmsın acaba

2. FENOMEN

FENOMEN User

Merhaba;

Eğer telefondan uridium satın almışsanız hattın sahibi olduğunuza dair belgeyi ve telefondan satın alım yaptığınıza dair ekstreyi hattınızın müşteri temsilciliklerinden alabilirsiniz. Savcılık başvurusunda ücret olup olmadığını bilmiyorum. Ancak emniyetin siber suçlar bölümüne şikayet etmeniz durumunda gerekli işlemler başlatılır zaten. Lütfen bu konuda bir hukuk ekibine danışınız.

İyi forumlar...

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.